-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
Talán ide való a téma:
Seat Ateca
Egyenes úton picit balra fordított kormánykerékkel megyek egyenesen. Új autó. Van aki szerint ez normális mert feszes hangolású futómű és az utaknak szabvány szerint pár fokot jobbra lejteni kell a vízlefolyás miatt. 17-es kerekekkel még nem volt autóm, 215 szélesek a gumik. Logikus magyarázat de nem tudom tényleg erről van-e szó. Mikor hoztuk haza, 1x volt terelés az autópálya szemközti pályatestjére, akkor mintha úgy tapasztaltam volna hogy ott meg az ellenkező lejtés miatt jobbra kellett volna ellen tartani de nem tudtam nagyon tesztelni. Van aki más VW konszern autóknál azt tapasztalta, hogy gyárilag nincs jól beállítva.
Nem szélsőségesen rossz de nem tökéletes. Én is sokszor gondolkodtam azon hogy futószalagon hogy lehet pontosan futóművet állítani?
215/55 R17 gumi méret.
Ti mit tapasztaltok? -
gippazoid
senior tag
A Hankook-nál húztam meg a határt, bár annyira nem kedvelem (volt az Eco gumijával gondom bár korrektül kezelték). Az minek számít?
Csak nagy márkákban gondolkodjak?
Pirelli SF3, Bridgestone... még valami? Michelin CC már piszok drága és vegyes véleményeket olvastam róla.
Ugyanakkor paramétereiben tesztek szerint a Kléber alig gyengébb nála.
Azt érdemes? Tesók ugye... -
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Azon töprengek, hogy téli gumit vegyek majd a Seat Atecára vagy 4 évszakosra váltsak?
215/55 R17-es méret.Nincs napi használatban, ehhez az éves futáshoz a 4 évszakos megfelelő lenne, meg nehéz megszervezni az évi kétszeri gumicserét munkaidőben, meg már jó drága is.
Imádom az Atecában, hogy stabil, élvezet vele kanyarogni a gyári szerelésű Hankook Ventus Prime3 gumikkal és kérdés, hogy egy 4 évszakos gumi mennyire észrevehetően csapná agyon ezt a tulajdonságát?
Van erről valakinek tapasztalata? Elsősorban Ateca tulajokat kérdezek de mivel nem vagyunk olyan sokan, bárki véleményét szívesen veszem aki alapvetően nem kényelemre hangolt futóművel szerelt autón tért át 4 évszakosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest