-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
210 km/h helyett 240 km/h-val mehetsz vele, a Vredestein nem szokott spórolni a km/h értékekkel, sportos gumikat csinálnak általában
A Hankook-ot szerintem ki is veheted a listából, elég gyenge értékelést kapott, ha már kiadsz ennyi pénzt, inkább a jobbat célszerű venni. Én a helyedben a Vredestein, Dunlop, Goodyear hármas közül döntenék, a Hankook ezeknél "kirívóan" rosszabb a felhasználói értékelések szerint.
Egy szavazatot adok a Vredire, de semmivel nem tartom rosszabbnak a Dunlop-ot vagy Goodyear-t, szimplán én a saját autóm is Vredestein-t használok téli-nyáriban, de mint írtam, a Dunlop és Goodyear is kiemelkedően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest