- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Jelenleg Falken ZIEX ZE310 Ecorun gumik vannak rajta elől-hátul 235/45 R17-es méretben.
Múltkor átrongyoltam 50-el Budaörs szélén az új építésű lakópark melletti úton egy szintkülönbségen.... ami nem látszik és még csak kitáblázva sincs... azután lett problémám...
Az esemény után menet közben 80-90-től kezdve gyorsításkor olykor remegett a kormány. Ha a tempót tartottam akkor abbamaradt. Fékezéskor 60 feletti tempónál mindig remegett, de úgy mintha rezgőmotor lett volna a kormányban...
Az autó amint ezt elkezdte csinálni bejelentkeztem egy rázópados hibamegállapításra.
Akkor az derült ki, hogy hátul rendben van az autó, de elől a szilentek cserések, a jobb első kereket görgőzni kell, szükséges egy futóműállítás és kelleni fog még 4 kerék centír is.
Továbbá meglehet, hogy szemmel nem láthatóan de tojás formájú lett egy vagy több kerék a nagy meleg és egy vagy több korábbi elfékezés kettőse miatt (amivel nem lőttek mellé)... de ha szerencsém van akkor kitudják úgy súlyozni, hogy semmit nem fogok belőle érezni.
Megtörtént a szerviz és sokkal jobb lett mint volt, de egy kicsit még most sem az igazi... ezért gondolkodom a gumicserén. Bár lehet előbb célszerű lenne a téli papucsokat felrakatni és úgy menni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest