Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én emlékszem a 87-93közti telekre hát isten örizz.
Teljesen átlagos volt, hogy novembertől márciusig jégrétegen közlekedtünk. Novemberben leesett azt az autók, buszok egyre vastagabb jégrétegre taposták. És ez végig rajta volt márciusig.
Tény ladaval elképesztőt lehetett volna driftelni... ja és nem tudtuk akkor még, hogy van téigumi ezen toltuk végig nyárival ladaval. 90 környékén vettünk hóláncot az aztán ~3hónapot fenn volt kocsin. Meg a cementeszsák hátul.
És akkor még ott voltak a hóesések. Apám 190cm magas volt és a hófal is. kb kiástuk magunkat a házból. Persze amikor ekkora havazás volt pár napig nem volt suli... azt meg a rengeteg havat gyerekként élveztem. De mostmár felnöttként a hátam közepére se kívánnám.
Persze így megy ez tovább pár év múlva lehet visszasírjuk. De nem kell majd Tenerifére menni télen ha meleget szeretnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hikvision DS-KH6320-WTE1-W IP video-kaputelefon beltéri egység, 7" LCD kijelző, 1024x600 felbontás,
- Új - Samsung 40T 4000mAh 3,7V 21700 Li-ion akku
- Lux ag4s légtisztító
- Eladó új, bontatlan Zero 10 elektromos roller - 1000W 52V/18Ah
- Bontatlan Sudal Soudatherm ragasztóhab, hőszigetelés néhány db. Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest