- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én emlékszem a 87-93közti telekre hát isten örizz.
Teljesen átlagos volt, hogy novembertől márciusig jégrétegen közlekedtünk. Novemberben leesett azt az autók, buszok egyre vastagabb jégrétegre taposták. És ez végig rajta volt márciusig.
Tény ladaval elképesztőt lehetett volna driftelni... ja és nem tudtuk akkor még, hogy van téigumi ezen toltuk végig nyárival ladaval. 90 környékén vettünk hóláncot az aztán ~3hónapot fenn volt kocsin. Meg a cementeszsák hátul.
És akkor még ott voltak a hóesések. Apám 190cm magas volt és a hófal is. kb kiástuk magunkat a házból. Persze amikor ekkora havazás volt pár napig nem volt suli... azt meg a rengeteg havat gyerekként élveztem. De mostmár felnöttként a hátam közepére se kívánnám.
Persze így megy ez tovább pár év múlva lehet visszasírjuk. De nem kell majd Tenerifére menni télen ha meleget szeretnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Delta Force (2024)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest