Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Egyenlőre ezek vannak, ha a képek segítenek, mert ha én el sem tudom mondani egyenlőre.
Már most kezdem meg venni a ciklámen színű dolgokat a vendortól amit a szívességekért, winterberry , Jade ... és egyéb dolgokért lehet megszerezni. Egyenlőre beraktam a bankomba, mert az odébb van mikor kelleni fog.
A lényeg! Rendesen meg akarok csinálni az egész mapot és a küldetéseket. Mire fullon lesz addigra talán megtanulom annyira, hogy tovább léphessek.
Előre is köszönöm!

Képtelen vagyok feltölteni ide a fotókat!
Biztos nagyok, de ez az oldal egyszerűen olyan nehezen fejlődik, hogy hihetetlen!
Remélem innen le jön neked.
Sorry!
Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest