Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
nem tudom hogy bug-e vagy csak szerintem "hülyeség" amit tapasztaltam majd javítsatok ki ha tévedek!!
van ugye pl. jelen esetemben a thief. neki van egy weapon set swap ikonja na azt a heronál vagy hol lehet beállítani hogy pl dupla daggert cserélsz dupla fegyóra és ezen komponiációk tucatja spear bow stb.... na a lényegre térve
mért nem lehet az hogy van egy sword és XY nevű pistol kombóm amit dupla pistolra swapolnék.... na most jön a csavar ( számomra ) mért van az hogy csak sword XY pistol helyére nem lehet XY pistol és egy másik pistolt rakni??? ergo az a bajom ha egy olyan kombót akarok hogy swordpistolt cserélek dupla pistolra akkor 3 pistolt kell magamnál tartani ami számomra hülyeség 
elég körülményesen irtam le remélem érthető a problémám ami lehet h nem is probléma mert van rá logikus magyarázat vagy olvastátok valahol h miért van ez hogy 4 különböző fegyó kell a weapon swaphoz
Új hozzászólás Aktív témák

- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mért nem lehet az hogy van egy sword és XY nevű pistol kombóm amit dupla pistolra swapolnék.... na most jön a csavar ( számomra ) mért van az hogy csak sword XY pistol helyére nem lehet XY pistol és egy másik pistolt rakni??? ergo az a bajom ha egy olyan kombót akarok hogy swordpistolt cserélek dupla pistolra akkor 3 pistolt kell magamnál tartani ami számomra hülyeség