Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Nem titok, az egyetlen mmo amivel komolyabban játszottam az a wow, lehet ez miatt is nyafogok most. Ha anno a közelébe nem mentem volna, lehet eszembe sem jutna, hogy mountokat is rakhatnának bele, de nem így volt.
Az oké, hogy az utazást így is megtudták oldani, sőt gyorsabb meg praktikusabb is, de szerintem a mountoknak nem csak az a feladata, hogy A pontból hamarabb eljussunk B-re. Ha egy mmo-val (vagy szimplán csak rpg-vel) játszol, akkor megpróbálsz minél többet foglalkozni a karaktereddel, minél többet "megadni neki" (szándékosan nem azt mondtam, hogy azonosulni vele), ehhez szerintem elengedhetetlen kellék egy hátas. Na de itt abba is hagyom a nyáladzást, tudnám még ezt oldalakon keresztül írni.
A lényeg, hogy én - annak fényében, hogy nem játszottam még a játékkal - örülnék, ha majd raknának bele mountokat. Persze (és ez is jogos, néhány mmo-ban nagyon elszálltak ezekkel) csak ha normálisan megtudják oldani.
De talán az is lehet, hogy majd ha már játszottam a játékkal, nekem sem fognak hiányozni a mountok, hiszen annyira eltér ez a játék a többi MMO-tól, az egész játékmechanizmus teljesen más. Ki tudja...
Más:
Egyébként majd ehhez is lesznek olyan kiegészítők, mint a GW1-hez? Erről még nem hallottam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Háztartási gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest