Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Egyetértek.
Én is elismerem, tényleg jó munkát végez az ANet, de én még mindig nem vagyok teljesen elégedett, többek között az animációval sem, ami nálam igencsak meghatározó játékélmény szempontjából /elég volt 6 évnyi jégkorcsolyázás az első részben - vicc, hogy apróságokkal mennyire el tudják rontani a vizuális élményt/. Egyébiránt nagyon szép, bőven jó a grafika. De itt van ez a skill-rendszer változás pl., ami így olvasva nagyon unszimpatikus a GW1-ben jól bevált rendszer ellenére [jó, persze, haladjunk, változtassunk sokat, like Diablo 3, ahol a bétáról alkotott véleményem szerint be is vált]. De ahhoz, hogyigazán megismerjem, személyes tapasztalat kell. Videókon zavaró a játék... nagyon.Régen én is nagyon vártam, tűkön ülve lestem, hogy mikor jön valami újabb infómorzsa. Aztán szép lassan kinőttem, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest