- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Egyetértek.
Én is elismerem, tényleg jó munkát végez az ANet, de én még mindig nem vagyok teljesen elégedett, többek között az animációval sem, ami nálam igencsak meghatározó játékélmény szempontjából /elég volt 6 évnyi jégkorcsolyázás az első részben - vicc, hogy apróságokkal mennyire el tudják rontani a vizuális élményt/. Egyébiránt nagyon szép, bőven jó a grafika. De itt van ez a skill-rendszer változás pl., ami így olvasva nagyon unszimpatikus a GW1-ben jól bevált rendszer ellenére [jó, persze, haladjunk, változtassunk sokat, like Diablo 3, ahol a bétáról alkotott véleményem szerint be is vált]. De ahhoz, hogyigazán megismerjem, személyes tapasztalat kell. Videókon zavaró a játék... nagyon.Régen én is nagyon vártam, tűkön ülve lestem, hogy mikor jön valami újabb infómorzsa. Aztán szép lassan kinőttem, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák

- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- ASRock B650M PG RIPTIDE Alaplap új
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest