- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Hi all! ( Örömmel látom, h Asbee itt is jelen van. Legalább már biztos lesz vki, akivel megvitathatjuk a vga-beállításokat
Csak gw2 miatt vettem a 6850-et. Kicsit sajnáltam, hogy mostani béta csak a cpu-t használta
)
Becsatlakozom most már én is, mert 2 éve csak a gw2 jár a fejemben és a variance már kevés fórumterület a számomra
Nyáron ki fog jönni a játék, ne aggódjatok! Nincsenek akkora bibik a játékban ami nagyon komoly átdolgozást igényelne. Legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.
Bétán voltatok a hétvégén?
Új hozzászólás Aktív témák

- Witcher topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak gw2 miatt vettem a 6850-et. Kicsit sajnáltam, hogy mostani béta csak a cpu-t használta
)