- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
peterm711 #9246 üzenetére
Na azért hidd el kipróbáltam! Engem nem tart vissza a víz szerelés. 20 perc alatt lapot cserélek a víz alól!
Tudod a gyakorlat , rutin és az évek!
Viszont igazad van. 2 óra múlva már szereltem is vissza a vizes Nvidiát.
Nem bírtam elviselni az a förtelmes zajt! Feltettem a ház oldalát akkor már melege is volt! Fejhalgatót fel és megőrültem a zajtól. Nem hiába nincs az egész házamba egyetlen venti sem. A tápom is passzívan megy! -
SimonYana
addikt
Én nem tudom ki hogy van vele , de nekem nem kell ATI.
Most is itt a szekrényben egy 7970-es , de nem teszem be a 680-am helyett! Pedig ez vígan rá ver a 680-ra! -
SimonYana
addikt
Ezt már nakos barátom is kiteszteltete ITT valahol , hogy alig van különbség! Szinte elenyésző , hogy 2× 8 vagy 2×16 szoros.
-
SimonYana
addikt
Üdv mindenkinek!
Mekkora híre lett ennek a Cybertrone-nak!
Nálam csak befoglalt egy 1500 Ft-os kábelt , de 1 hónapon keresztül ígérgette , hogy utal , meg már utalt stb. Kamuzott össze-vissza. Nem postáztam neki , de idióta egy fazon az tuti!
Szerintem velem csak szórakozott unalmában.
Pedig megadta a pontos címet is hova küldjem , én számla számot , hova utaljak és itt ált a szekrényen becsomagolva megcímezve! -
SimonYana
addikt
válasz
Locutus #5989 üzenetére
Ne törődj vele! Tudod mennyi emberrel találkoztam akik éppen így gondolkodnak , majd 3 -szor cserél tápot , mire oda jut amit ajánl az ember! Hitetlenek sajnos.
2008. óta volt tapasztalatom benne! -
SimonYana
addikt
válasz
kockaharcos #5296 üzenetére
Ezekkel legtöbbször az a baj , hogy a tesztek lefutnak , de mikor játszol akkor össza sz@rja magát!
-
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #5276 üzenetére
El bakker!
Felmondok a munkahelyemen! Nincs elég időm PH-zni. Assem tudom már mi hol van.
Olvasni sosem tudtam!
Köszi!Ui.: Itt is az van!
-
-
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #5259 üzenetére
Hamarosan jön a nakos tesztje a GTX660 SLI-ről!
Azt mondja nagyon durvák együtt! -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #5229 üzenetére
Más nem ár előnye van a légnek. Nem is kevés!
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #5198 üzenetére
Ennyire kemény a 7970-es vagy csak fekszik neki ez a teszt?
-
SimonYana
addikt
Te VGA gyilkos!
Mit bujkálsz a tank alatt!
Milyen a 680-as? Hogy - hogy 680 lett a 670 helyett?
Bocsi! Látom már miért! Nem volt más! Ha Trabant nincs egye fene jöjjön egy
Maybach Exelero
Tudsz élni! -
SimonYana
addikt
válasz
TirGael #4167 üzenetére
Nekem játék alatt 35-36 fokos . Így biztos nem!
-
SimonYana
addikt
válasz
Locutus #4151 üzenetére
Veszel egy ilyet és egyet a Procira (H széria) , és már ki is dobtál az ablakon egy komplett vízhűtés árát lassan!
Én azt mondom vagy levizezi rendesen az ember vagy gyári léggel tuning nélkül OSZT JÓ VAN!
Ezek mindég ilyen fél megoldások ami a végére sokba kerül és fél megoldás marad! -
SimonYana
addikt
Komoly összefonódások vannak itt kérem szépen! A nakos nem én vagyok de .....
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #4118 üzenetére
Nekem van egy ilyenem , de nem stabil. Nagyon nem is foglalkoztam vele.
-
SimonYana
addikt
No... játékban a vsync megoldva. Nvidia vezérlőben a energia gazdálkodási mód meximális előnyben.
Így lett ilyen az eredmény!
Természetesen max 60 FPS ahogy mondtátok.Tirexi!
Rájöttem mikor Erdei88 írta!
Sorry! Mindenhez én sem érthetek! -
SimonYana
addikt
Nem tudom , de én kikapcsoltam az Összefűtött Optimalizálást és így is felszaladt sokszor 80 FPS-re , de ugyan úgy dolgozik a VGA. Mást kell kikapcsolni? Nem ez a Vsync?
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Nekem ilyen teljesen alapon a VGA.
Mindjárt tolok egy BF3-at hogy ott mi van. -
SimonYana
addikt
válasz
gainwardgs #3845 üzenetére
Szerintem nagyon jó kis tágas ház! winyó hely nem kell így oda lehet vagy dupla radit vagy 1db 20cm-est. Tetején egy single dual 240-es befér! Felülről meg 2 venti szívóra!
Én még kibéleltem szivaccsal! -
SimonYana
addikt
No gyerekek! Mivel értéktelen sz@r VGA-t vettem , jövőhéten levizezem , hogy legyen valami érték is és közelebb legyen az ára a 200-hoz! És akkor jöhet az újabb kifogás , hogy a 670-es bloc kisebb és biztos olcsóbb is lesz! Most szólok hogy én szeretem ha nagy a VGA , ha már szarabb mint a kistestvére! Én már csak ilyen vagyok! Beletettem ebbe a fos lapba és fos proci mellé ezt a vacak 680-ast , minthogy vettem volna egy tuningos fele akkora 670-est!
Se baj! Majd veszek 670-est a telefonomba! -
SimonYana
addikt
Gyerekek fejezzük már be kinek mire van pénze! Mindenki azt vesz amire futja és kész! Próbáljatok már lekattanni erről a témáról! Jó hogy nem Anyázzátok azt aki mert 680-ast venni! Jó lenne lapozni és örüljön mindenki annak amit kapott a Jó Istentől!
-
SimonYana
addikt
válasz
boogie84 #3778 üzenetére
Ez mindég nagy kérdés! Sajnos a játék forgalmazók is egyre gusztustalanabbak. Nem találkozom demokkal.
Settlers 7. Demo. Játszottam vele 2 hétig , megtetszett és meg vettem. Most mindenki azt akarja vegyek vagy 15 játékot , hátha valamelyik jó és játszok vele. Igen ám de 15 játék annyiba kerül mint egy 680-as. 20db - nál kidobtam egy 590-es árát! Viszont ha nincs játék minek is vesz az ember VGA-t?
Ráadásul sokszor elveszik az ember kedvét a sok hekker csaló idióta.
Most is éppen azon töröm a fejem mit is kellene kipróbálni , mert a BF3-ba nagyon bele untam. -
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone #3763 üzenetére
Oksa ! Befejezem!
Te még tartozol egy privivel nekem! -
SimonYana
addikt
Én úgy érzem vannak itt némi driver gondok még!
-
SimonYana
addikt
Te tudod a legjobban , hogy rövid lábbal nagyon kell ám tekerni és kérdés bírja e szusszal!
Amúgy meg 135-ért nem volt kérdés meg vegyem e a 680-at vagy vegyek 120-125-ért rövid lábú pörgős kicsikét!Utána meg láttam a víz blockokat és majdnem elsírtam magam. Hogyan néz majd ez ki ha levizezem netalán! Olyan mint ha vissza tenném a vésztartalék VGA-m. még ez is van majdnem akkora!
-
SimonYana
addikt
Micsoda viták mennek itt!
Fogjuk rá arra , hogy nem kell nekünk olyan kis nyákos vacak.
Ezért vettünk 680-at! -
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone #3719 üzenetére
Igazad van nem tudom , mert nálam lehet , de én nem nyúltam a feszhez , mert itt az AF-nél nem értékek , hanem pluszok vannak és nem akarom szét cseszni vízhűtés nélkül!
Tettem egy próbát és utána vissza reseteltem a feszt. Ez látszik is a grafikonon , hogy reagált .
Tehát mit nem lehet? Mi van az én MSI 680-ammal? -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #3668 üzenetére
Úgy látszik!
Köszönjük a linket!
Elég szomorú , hogy ilyen áron nem tudnak egy hibátlan dolgot kiadni!
Pfff. -
SimonYana
addikt
(#3643) AMATŐR !
Tudtam én hogy nem bírod ki csak nem értem ezeket a tisztelet köröket!
Jó hogy el nem szédültél! -
SimonYana
addikt
Ha a progi azt mondja frissíts , akkor frissíts , ha azt mondja vetkőzz , akkor fuss!
Biztos van oka ha új BIOS van. nem arról híresek , hogy feleslegesen frissítik.
Sőtt van hogy jó lenne javítani és basznak rá , vagy nem tudják a hiba okát.
Asus mondja : frissíts!Pontosan.... Ha most minden rendben minden stabil minden jó minek basztatni ??
Miért ne? Mi baj lehet? -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone #3606 üzenetére
Köszi a segítséget! Akkor ez REF !
Kicsi a nyákja! ITT rendesen látható , mert darabokban van!
Ő lesz a kiválasztott!Jó ez a GAINWARD szerintem! El leszek én ezzel! Csak olyan apró , kicsi lesz vízblockal!
-
SimonYana
addikt
Úgy döntöttem kipróbálok egy Gainward GTX 670 Phantom -ot.
Nem tudja valaki ez REF-nek számít , vagy van a VGA-ban eltérés. Szerintem csak a hűtés más. Vizezni akarom később , ha lesz rá block. Ha nem REF akkor legfeljebb eladom és veszek másikat!Kaldorpapa
Nem mindenki felfelé fejlődik. Van aki vissza felé! Rossz az irány , mert ha jó lenne , hoztak volna ki belőle valamit! -
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #3596 üzenetére
Pedig ki kellet volna próbálnod! Másként nem szabad véleményt nyilvánítani!
Macka te pedig nem kell linkelgetni , fikázgatni az AMDseket. Hagyd a francba . Nem kell másokat is bele rángatni ebbe a vitába. Nekem volt ATI-m is. Nem mindég az a szarabb ezt minden tudjuk! Mind két csapat ló mellé! Az Intelt meg fel sem kell hozni , mielőtt valaki abba is bele kezdene!
Ezeknek a csatáknak Mi vagyunk a bolond katonái és ezen nevetünk?
No ez a vicc gyerekek! Hogyha Mi nem lennénk ilyenek nem lenne csata! -
SimonYana
addikt
Be kell lássuk , hogy 5-6 hónappal ezelőttkiadott VGA-t már nem szabad megvenni . Sajnos nagyon nehéz normális áron eladni 6970-es VGA-t. Vagy nagyon olcsón kell adni. Én is néztem , hogy Akciózzák a 7970-et. Na de most adják annyiért mint a GTX680-at. Miért is venne bárki is 6 hónapja kidobott VGA-t , mikor egy húzott 670-es is ott van teljesítményben (szerintem) és olcsóbb vagy 20 rugóval! Ja és hamarosan még többet bukik a 7970-es. Kicsit késő és kevés az a jelenlegi akció (nettó 105 - 110 ezer). Most kezdenek kapcsolni a nagykerek , de már késő is szerintem és Bruttó 100-ért kellene kiszórni!
-
SimonYana
addikt
válasz
gainwardgs #3366 üzenetére
Azért van némi igazsága a többieknek ! Megérteném ha egy 9800GS-el tolnád és azt mondom nem mindenki teheti meg ....!
Be is fejeztem ! Te tudod mire költesz! -
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #3355 üzenetére
H.Ezredes!
670-el tolod! Szép! Gratulálok!
Azért még nem olyan szar ez az 580-am ahogy elnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest