- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Ma megjött a GTA IV eredeti verziója.
Feltelepítettem, regisztráltam a Social Club-ban és a windows live-on is.
Ha indítom a játékot a windows live-ba nem tudok belépni, mert frissítést ajánl fel. Ha rábököm hogy frissítsen akkor se fut végig a folyamat. Mindegy is mert egyenlőre nem akarok multizni.
A játék elindul, de iszonyat lassan tölt be, és szaggat, kb 3-10 fps.
A gépem nem egy új valami, de a kép és videószerkesztés miatt van benne egy i7 870 3,4 ghz, 16 gb ram, gtx 660ti top 2gb, meg egy ssd is. Win 7 van fent. Reméltem ezen azért már fullba fut.
A régi gépemen gond nélkül ment a játék, igaz az nem eredeti volt, de szerintem ez nem befolyásolja.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám a játékot használható szintre hozni, ha az megvan akkor jöhet a live-os probléma.
Előre is köszi,
Szilárd
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest