- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Gebriel #1400 üzenetére
Így már értem.
#1406 Gebriel: Elképesztő, hogy mi mindent megvalósítottak a rockstarosok.
#1407 janeko: Pontosan. Ugyanez a véleményem nekem is. Egyre jobban várom.
#1415 Romvr: Gondolom lehet tisztességesen is játszani. Nem lopsz autót, hanem veszel, vagy például a vezetés, hogy nem mész át az összes piroson.
"Olyat lehet hogy feljelentem a rendőröket rendőri brutalitásért?" Ez nagyon nagy volt
#1420 Romvr: Erre a hszre is vonatkozik az előbbi mondatom.
#1416 janeko: Ez a társkereső is nagy ötlet, de még vannak ilyenek, pl tv-zni lehet otthon, csomó műsorral, aztán lehet a netkávézókban netezni. Mondjuk hogy milyen oldalakat tettek be, azt nem tudom, de maga az ötlet, hogy egy játékban netezel, óriási, mint a tv-zés a játékban.Amúgy a rádiókban a műsorok is jók lehetnek. Biztos van poénok órája, vagy valami. Ebben a videóban, amikor kiírja, hogy lol, the radio, mi megy.
Kész ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged