Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Tudom, nem egészen idevaló, de Eladó lenne a kártyám Hátha vkinek kell, hogy jobban fusson a GTA.
Legalább 1 upot nyomjatok.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #13396 üzenetére
Hd ba jobb jó lett a tied is
-
bognar110
őstag
Kösz mindenki
-
bognar110
őstag
Kész van az új videóm: [link]
-
bendzso
senior tag
Tudtok valami állandó crossmotor lelőhelyet a játékban?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy sikeres vírus miatt szépen elvesztek a GTA mentéseim, beállításaim. Azt szeretném kérdezni, hogy le lehet e tölteni vhonnan 100%-os mentést szedni? A mappát talán megtalálom, hova kell berakni
Másik, meg a konfigomhoz milyen beállítást ajánlotok a játékban? 1280x1024-ben tolom. Ati 4850, E8400, 4GB ram.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #13383 üzenetére
Jó volt a tegnap esti mulatózás remélem ma is lesz
-
mad1
veterán
válasz
Mariann294 #13378 üzenetére
Itt sullyed a verda,vagy a feleig hirtelen eltunt?
Mert nekem sullyedt mar a texturaban de ott kerekek a helyen voltak. -
Mariann294
őstag
A végén kénytelen voltam...véletlen pottyantam ide,nem ez volt a cél.
A ma esti multi fantasztikus volt!
Ennyien voltunk..ami sajna ma ritkaság!
Rajt!
Rajt 2 avagy KITT és barátai
Ez pedig kissé fura[Zárójelben megjegyezném hogy ujabb videó készül.és nagyon vicces lesz!Én annyira röhögtem hogy már könnyeztem és becsináltam! xD]
-
válasz
Mé' nem ugrottá' le?
Bug az király lehetett. Én is találkozom néha meglepő dolgokkal, de semmi veszélyes. Azt bírom, mikor kibaxok valakit a kocsiból és rálövök, elkezd futni meg sikogatni, majd egyszer csak átvált gyaloglásba és mintha mi sem történt volna, elsétálgat a többi között.
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #13377 üzenetére
Az majd kiderül.
Felmentem multizni! Jöjjön, aki még nem multizik!
-
Źşë'
addikt
válasz
huhh hát ez nagyon komoly
-
AthlonXP
őstag
Ez egy érdekes kérdés, nem is értem, mert szvsz eléggé egyértelmű.
A képernyő bal alsó sarkában, ahol a térkép is látszik, ott van két csík, a bal oldali mutatja az életerőt ( zöld csík ), a jobb oldali meg a pajzs álapotát ( kék csík ).
A képen is látszik amiről írtam ( a térkép a zöld és kék sávokkal ) [link]Remélem erre gondoltál.
-
Mian
aktív tag
hi
az életerőmet hol tudom megnézni mert én sehol sem találom
üdv
-
The IT guy
tag
Jaj semmi gáz
... ma sajnos totál elfoglalt vagyok este... viszont holnap simán
-
Mariann294
őstag
válasz
The IT guy #13371 üzenetére
Basszus én teljesen elfelejtettem ne haragudj
...na de majd ma!
-
The IT guy
tag
10 körül mentetek fel? én kb fél tizenegyig játszottam kisebb-nagyobb megszakításokkal...
Azt hittem felvettetek live-on és vártam h. gyertek... de segáz, majd máskor... -
Źşë'
addikt
en meg raktam be uj rendorkocsi skineket, es ez a retek nem engedett multizni igy ujra kell raknom az egeszet :s csesszek meg ezt a pecset, h ********* *** kib**** idegesito :S
multi resz adminolasa nagy 0 !!!!
-
bendzso
senior tag
Na. szüleim szépen betervezték az estémet.
Bocsi mindenkinek, hogy nem mentem.
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #13363 üzenetére
én sem, lehet h egy prosti képében van vhol elrejtve
valamelyik utcasarkon =)
-
bendzso
senior tag
Csináltam szobát, lehet jönni.
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #13360 üzenetére
szedtem le vhonnet egy gta4es vegigjaccast meg azelott h kijott volna a jatek pcre, kivancsisagkent mert mar irto mod vartam a pcs megjelenest :p
...es a csajrol ez al benne:
Lola
Lola, Elizabeta-hoz hasonlóan csínos kis cimlaplány. A játéktörténetben elfoglalt helye idáig ismeretlen, de akár Niko barátnoje is lehetne. Egyes külföldi bennfentesek szerint, o egy prostituált, ám ezt semmilyen hivatalos forrás nem erositette, de nem is cáfolta meg.Lola <3
-
rup1u5
nagyúr
-
The IT guy
tag
bendzso + Mariann... privik mentek
-
Mariann294
őstag
Juj de jó!
Én az esti órákban leszek még nemtudom pontosan de szerintem 8-9 tájékán.
The guy: Sima free módban szoktok nyomni valaki csinál szobát aztán behivja a többieket. -
bendzso
senior tag
válasz
The IT guy #13356 üzenetére
Add meg a játékban használt nickedet, és akkor este felveszlek a barátaim közé, és behívlak. Márha lesz multizás.
-
The IT guy
tag
Én mondom, csatlakoznék!!!... csak írjatok rám...hogyan, mikor és hol...
-
bendzso
senior tag
No, vége a sulinak, nem kell holnap korán kelni, úgyhogy ma én sokáig leszek. Gyertek Ti is multizni!
-
The IT guy
tag
Srácok, ti amúgy hol szoktátok tolni? Windows Live Ranked Server vagy sima Player Server? esetleg egyéb? Csatlakoznék!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #13352 üzenetére
Szerintem ma is felnézek kicsit 6-9 között.
-
Mariann294
őstag
Ma lesz fennt valaki?
-
VanScore
tag
Ezzel vége is a storynak, (elvigel). Bár a progress szerint még csak 60%, szal lehet még mit csinálni csak hát, akkor is baromir rövidke volt még kevés játékidő mellett egy jó hét, másfél alatt meglehet oldani. Volt 1-2 jó feladat, bár néhol a storyban űr volt, nem értettem h jutottunk el oda stb... összeségében jó, de rövid
Rengeteg hely van még ahol nem jártam mivel ez a beépített radar, igaz teljes mértékben megkönnyítette a dolgom(d), bár szinte azonos útvonalakon vezetett téged és kihagyott rengeteg olyan helyet amit nem is láttam, és hát én is mikor nem is volt vmi feladat vagy egyéb rászokatott, h használjam mindig bejelöltem magamnak hova is kell menni. Lehet jobb lett volna magam elbóklászni a megfelelő helyre
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én több olyan helyre (vágytam, vártam) ahova belehetne menni, igaz vannak olyanok amik csak akkor jelennek meg a térképen, ha beléptél a helyre, de még így is kevés.
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #13347 üzenetére
az elég sok, am en gondolkodtam a vetelen de csak azert nem vettem mert nem tudnam megszokni az akciojatekoknal a joystickot :s elkepesztoen hulye otletnek tartom fps jatekoknal a joypadot :s es nem lehet egeret+billentyut kapni :s
itt vannak a boxos gépek hátha erdekel vkit : )
az a piros box irto gáz :s pedig elég szépeket lehet már onalloan matricaval is csinalnipar jatek gta4el az élen :p
-
rup1u5
nagyúr
Free mode engem se köt le 30 percnél tovább ha nincs konkrét elképzelés, hogy mit is akarunk csinálni. Ilyenkor muszáj elkezdenem sznájperkedni a többieket pl egy háztetöről!
Team deathmatch-ek mostanában egész jók szoktak lenni! Ha mondjuk 10-10 fő van egy csapatban és nemcsak mindenki össze-vissza rohangál, hanem képesek vagytok szervezetten becserkészni a másik csapatot és mindenki hozza a saját stílusát akkor nagyon frankó!
Multkor egy utcában vertük vissza a másik csapat támadását és nagyon élvezetes és látványos volt. Csapatom nagy része hentelt én meg a háttérből távcsöveztem "1 ember-1 golyó' stílusban. De ehhez is szerencse kell, jó legyen a csapat, ne legyenek spawnerek, csíterek. Mostanában egész jó játszmákba futottam bele. Persze nagy része unalmas gyilkolászás lesz rövid időn belül. Olyankor kilépek. Versenyek és a cops and crooks is jó tud lenni.
Föl is nézek most egy kicsit! -
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #13345 üzenetére
hat xbox alapgep mar van 42k ert + jatek 12k ebbol nem nagyon hozol ki jo gepet, amugy konzolon is vannak nagyon jo jatekok, amit irigylek az leginkabb a killzone2 meg talan gears of war2 ja meg defjam icon
de ezert nem erdemes konzolt venni, na meg internet, nekem baromira hianyozna az online play
-
Mariann294
őstag
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13343 üzenetére
Minimumon szaggat.
Azért "helyenként" ez ront az élvezhetőségen.
A boxot szinte a gta4 miatt vettem, pontosabban ez csapta ki a biztosítékot. Nem elég, h később jönnek ki a játékok, még csak meg sem csinálják őket rendesen, és akkor még a kompatibilitási problémákról még szó sem esett. Úgy is kevés időm van már játszani, így egy laptop meg elég az asztali helyett és ha kedvem támad egy kis gtahoz, akkor csak berakom a lemezt és már fut is.
A free meg addig volt funny, amíg volt ötletünk, de az utóbbi időbe sajnos nem ez a jellemző. az asikra meg biztos vagyok, h nemsokára lesz vmi megoldás, bár a fene se tudja. Mind esetre még egy ideig megtartom a pc-t,( legalább addig míg meg nem nyerek 1-2 helikopteres légi csatát ellened
), aztán lepasszolom öcsémnek.
-
Mariann294
őstag
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13341 üzenetére
végül is igaz.
Bár annyira engem sem mozgat, h megvegyem boxra a dlc-t, de azért kíváncsi vagyok, hátha bekerül pár rucin fegyón motoron kívül vmi más újdonság is.A multival meg az a bajom, h egy idő után már annyira nem köt le a céltalan free, szívesen kipróbálnám a többi módot, de ahhoz általában kevesen vagyunk. Na meg most boxon játszok, ha van időm, a pc-mhez képest sokkal szebb és nem is szaggat.
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13339 üzenetére
Lost and Damned. vagy nem jön ki pcre?
-
_ak_
addikt
válasz
Mariann294 #13334 üzenetére
Majd ha kijön a kieg.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #13334 üzenetére
Felőlem ma tolhatjuk tegnap kaptam monitor szóval nyomjuk
!!! De akkor jó lenne ha jönne is valaki
-
mad1
veterán
Wow,cod,cs...Mindenki visszatert a regi kerekvagasba....
-
Źşë'
addikt
huhh de áll a topic, mivan itt emberek?
-
Mariann294
őstag
Ismét sehol senki.
Mármint multiban...
-
Źşë'
addikt
hu mit talaltam
régi rendőr kocsik
-
bognar110
őstag
Van egy kis gond vistám volt most xp fel raktam és akad a játék belépek multi és akad valaki segíthetne pls
-
VanScore
tag
Ugyebár a netes dolog ujdonság a játékban ezért kiváncsi voltam, mit meddig lehet csinálni egy idöpontott kértem ott a párkereső oldalon feltüntetett lányok közül.... aztán mikor időm engedte, meg egyéb dolgot nem tuttam csinálni eljártam vele szórakozni és az imént kaptam tölle egy sms-t...
Niko a nők bálványa
kép1 kép2
-
Tanker21
tag
Hali. Nemrég vettem új gépet és amikor fel akarom tenni a GTA-t mindíg lefagy az egész rendszer. Lefuttattam memóriatesztet de az nem talált semmi hibát. Leellenőriztettem a vinyót. Azzal sem votl semmi gond. Minden más program, játék felmegy a gépre csak a GTA IV-el csinálja ezt. Totálisan lefagy az egész gép se bill se egér csak restart ennyit tudok tenni.
Kérkel segítsetek. Köszi
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #13324 üzenetére
Biztos gyorsabb lenne sokkal a 4000+-odnál de mivel GTA-zol így én X3-at javasolnék.
A linkeltnél nem sokkal többért tudnék neked szerezni egy ilyet. Csak kérdés, hogy biosfrissítéssel támogatja-e a lapod. -
rup1u5
nagyúr
Mivel neki AM2+-os lapja van, így ezek közül kéne választania.
Én valami tuningolható X3-at választanék. Feltéve ha van lehetőség tuningra abban a lapban.
Pl. Phenom 8750 X3
Valami Phenom II lenne az igazi.
Itt van PII 710 -
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #13319 üzenetére
körülnéztem és én szemely szerint ezt a cput vennem meg
ebben a csomagban van hűtőventilátor is, es ahogy neztem a hozzászólásokat szépen lehet tuningolni, bőven 3ghz felett
(amin fennakadt a szemem h a kisebbik e7300as dragabb mint ez)
persze ehhez kell meg egy alaplap amire lehet majd a cput rakni
ha jol latom nv9600gt-d van, en a helyedben neznek egy 3dmark2006os tesztet elotte h most mit hajt ki a jelenlegi konfiguraciod belole, ha jol emlekszem olyan 10.500 pont körül teljesit alapon ez a videokartyaazaz ha ennyit hajt ki jelenleg akkor vga csere nelkul nem erdemes a cpu megvetele
-
Mariann294
őstag
Bocs ha egy kicsit off,de ti milyen procit ajánlotok amivel elég jól fut a GTA IV?30k körül...
-
bendzso
senior tag
Nekem nem akar szállingózni a hó mod torrenten.
Úgyhogy innen meg lehet próbálni:
http://www.megaupload.com/?d=CKPYZUGQ
http://www.megaupload.com/?d=NLGRUX2R
http://www.megaupload.com/?d=NB02U31Q
http://www.megaupload.com/?d=HZ17PM9P
http://www.megaupload.com/?d=N0JBZVI9
http://www.megaupload.com/?d=6GT2ALL3
http://www.megaupload.com/?d=VUIZC9FV
7 részből áll, és itt összesen ~4 giga. -
Źşë'
addikt
válasz
7600 GS #13312 üzenetére
hát eza kerdes igen szubjektiv h ki milyen vgat hasznal-tapasztalatokkal rendelkezik, mind1ik félnek vannak csucskartyai, de en megis nvidia mellett lennek (ati tapasztalatok miatt elsosorban - sok problema akadt haweri tarsasaagban atival, driver teren). Mikor megjelent a game 1ik hawernak pl folyton kifagyott a jatek (sapphire4870), vmi orankent. es utanaolvasott h ugy lehetne megoldani a problemat h a kartyat ujraflasheli, mondanom sem kell h milyen kockazattal jar egy ilyen muvelet. ...azt hitte h a flesheles alatt megfagyott a gepe igy nyomott egy resetet, azt kakukk volt a vganak, ill nem teljesen mert szerencsejere volt 1megoldas ami 1 masik vga segitsegevel visszahozta a halott vgat
szoval a support az uj jatekokra = 0 idovel viszont jonnek uj driverek de addig most v nem jatszol az uj jatekokkal v elindulnak csak textura meg miegymas -hibasan
navidianal is vannak hasonlo jellegu textura hibak-és egyéb gondok, de kevesebb, ott inkabb a troger gyartok miatt, értem ez alatt h rossz gyenge hűtest raknak ra, ill maga a gyarto annyira sporol a kiadasokon h silany minoseu alkatreszeket hasznal fel :s
-
G@bi90MR
aktív tag
Ez tök jó: Snow mod
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok? nVidia-val fut jobban a játék, vagy ATI-val? Most gondolkodom egy GTX 260 vagy GTX 275 vásárlásán.
-
VanScore
tag
Egy kis eszmecsere.... ahogy haladok(tam) elöre a játékban észrevettem egy két poénos hibát a játékban vegyük alapul azt a missiot mikor 2 nagydarab pacák menekül motorral és követni kell őket, aztán már itt feltünt h igen csak kötött hiába löttem semmi sem történt mikor behajtottunk az aluljáróba(metro) ott kellett őket követni akkor sikerült az egyiket kinyirni, de a másikat csak nem engedte leszedni a gép, aztán sikrült nem észrevenni egy velem szemben haladó metrot, és bekerültem a fal és a metor közé ekkor azt hittem vége van, de meglepetésemre ahogy "rámszaladt" a metro felkerültem a felettem lévő útszakaszra
kicsit meglepödtem
, aztán most pár percel ezelött csináltam a "To Live and Die in Alderney" amikor is egy találkozóra kell mennem ahol kisebb felszerelés található 2 kocsi csomagtartójába és jönnek nyomozok, aztán "Bell"-t kell követnük és hát "Bell" mögött haladt egy kocsi 2 nyomozoval addig löttem őket mig a kocsi kigyuladt a 2 emberkénk kiugrott a kocsiból az égvilágon senki sem vezette azt, de követte a társunk kocsiját mígnem felrobasztotta őt
- a 3. eset meg egy úton átrohanás volt és elvágott az autó aztán sikerült úgy esnem h a soför oldali ajtó mellé és ahogy kiszált és kinyitotta az ajtót akkor én még nem keltem fel és rám nyitotta én meg meghaltam
Ezeket nem azért irtam le mert rossz játék csak számomra igencsak poénos esetek. Történt már hasonló vkivel a játék folyamán? -
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #13303 üzenetére
Ez volt az ezredik hsz-em!!!!!!!!!!!!!!!
-
sti10p
senior tag
Hát én a grafikától nem rogytam be, de nem rossz, bár az árnyékok elég gagyin néznek ki, olyan szemcsés vagy milyen és néha kicsit villódzik ami meg egy bug lehet, másnál is ilyen?
Nállam kb. fél óra játék után el kezd swappolni a vinyó és iszonyat beszaggat a játék tölle, meg főleg az átvezetőkben akad be több másodpercre...
Ja, amúgy ezen a konfigon nyomom: E5200, 2GB RAM, 9800GT 512MB, minden a maxra húzva!Amúgy bejövős, de szerintem a Vice City hangulatával nem ér föl. Ott néha csak autókáztam a tengerparti naplementében, meg stunt-olgattam csak úgy, de itt nem érzek olyan függőséget, meg a zene se jön be annyira...
-
Kommy
veterán
válasz
Chosen #13300 üzenetére
Hát ha csak uninstall volt a játékon meg újratelepítetted akkor semmit nem kéne ahhoz csinálni, hogy menjenek a mentések, mivel a mentéseket nem törli az uninstall. Ha mindig új játékot akar kezdeni akkor nézd meg a, hogy a c:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Application Data/Local Settings\Rockstar Games/GTA4/ savegames mappában a nálam user_e00001a33e59bdfg (valami hasonló mappa) megvan e a c:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Application Data/Local Settings\Microsoft/Xlive/Content mappában nálam E00001A33E59BDFG (vagyis ami az user_ után van annak meg kell egyeznie) ha ilyen nincsa vagy nem egyezik akkor megpróbálhatod ugyan arra átírtni. pl savegamebe: "user_valami" ;xliveban "valmi"
-
bOtX
aktív tag
válasz
Mariann294 #13303 üzenetére
-
Mariann294
őstag
-
bendzso
senior tag
válasz
Chosen #13300 üzenetére
<oprendszer meghajtója>:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data - ide másold a Rockstar Games mappát, vagy amit azon belül kimentettél.
<oprendszer meghajtója>:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft - ide pedig az Xlive mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest