Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bOtX
aktív tag
válasz
bendzso #13176 üzenetére
Jaj bocs nem láttam, hogy te is írtál. Hát megnéztem az 1.2 es patch el is már próbáltam átállítani másik billre de akkor sem mászik fel. Most megpróbálom úgy, hogy újrarakom és patch nélkül megnézem. Mert már vagy 10. alkalommal csinálom végig és nem mászik fel. Próbáltam úgy is, hogy az SLI-t kikapcsoltam de úgyse. (egyébként furcsa bugokat eredményez az SLI ebben a játékban....)
-
G@bi90MR
aktív tag
Korábban volt szó GTA paródiáról.
Ez a paródiák egyik legrégibb és legjobb darabja:
[link] -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #13189 üzenetére
Mostanában kevesebbet játszom és inkább csak hajnal felé...
-
Vahur
tag
válasz
Mariann294 #13185 üzenetére
Nem akarok kötekedni de mintha tegnapelőtt este multiban valaki felrobbantotta volna a kocsidat véletlenül(?) amit éppen festegettél. Az nem KITT Ruiner volt vagy rosszul láttam a helikopterből?
Most gyorsan ki is próbálom
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #13183 üzenetére
h erted h nem lehet felrobbantani? utkozessel, fegyverrel?
-
Mariann294
őstag
Gyerekek!!!!!!!K.I.T.T él!!!!!!!!!!
Single-ben a KITT tipusú kocsikat (Ruiner) nem lehet felrobbantani!!!!!!!De csak single-ben!!
Én ma vettem észre!!! -
Ybron
senior tag
Ahogy írtam is a múltkor én is lestem vagy 4x aztán megnéztem[itt] a végigjátszás trailert és akkor eset le hogy ott ugye konzollal nyomta a gyerek és általában olyan megoldásokkal állnak elő mint combo vagy gyors gomb nyomogatás, megpróbáltam és nekem sikerült is egyből. Akkor szerintem nézd meg újra 1.2 vel is. Más ötletem nem nagyon van.
-
bOtX
aktív tag
-
törölt tag
Üdv!
Ezt a problémát szerintetek hogyan lehetne orvosolni?
[link] -
Mariann294
őstag
-
bOtX
aktív tag
Ez mi, hogy az utolsó küldetésnél nem tudok bemászni a helikopterbe??? (bezzeg PS3-on meg XBOX360-on bemászik...)
Valamit lehet ezzel kezdeni?
-
válasz
Mariann294 #13167 üzenetére
Amit nem igazán értünk (már az intézkedést), de sebaj.
-
mad1
veterán
Feltettem vmi kamu 1.3 a....
Olyan virust kaptam hogy win reinstal lett a vege,mert a virusirtok xart sem ertek.Csak szolok,hogy picinovarol ne szedjek le...
-
Źşë'
addikt
a tegnapi "rendőr sztori" jóra sikeredett
csak a fránya helik mertek volna lejjebb szállni!
-
7
addikt
Nem hiszem el, hogy már megint warez a téma...
bognar110, Lauda, Ybron és AthlonXP warez miatt figyelmeztetve.
Mivel Milan már korábban is kapott figyelmeztetést, de még addig sem jutott el, hogy utánanézzen, miről is van szó, ráadásul ezt a warezláncot is ő indította, ezért 1 napja van utánanézni.
Kis segítség: a warez tiltásának keretében tiltjuk a fórumon a tört/másolt játékokkal, filmekkel, programokkal, stb kapcsolatos segítségkérest, segítségnyújtást, vagy bármely egyéb dolgot, amely elősegítheti a használatukat, beszerzésüket.
-
Mariann294
őstag
Bocsi skacok,de az este többször is lefagytam aztán meg hivtak más játékba szal 1-kor tudtam visszamenni,demár senki sem volt ott.
FSB: Te nem szoktál fönnt lenni mostanában? -
Ybron
senior tag
válasz
Paladin1492 #13154 üzenetére
Én nem találom pedig kerestem, googléztam, forumokat is átnéztem, de ott is csak keresgélik és nem nagyon találja senki. Ezen is néztem de semmi : [link]
-
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol van a Donnie's Bar? Megtudja valaki mutatni a GTA IV mapon?
-
Źşë'
addikt
én értem, ott cseszted el h nem eredetid van! amugy is 1. hsz olvasd el, de varjal kiemelem a lenyeget, NO WAREZ!
nemtom emberek ilyen nehéz megérteni, amúgy is én nem szívesen olvasom el az ehhez hasonló témájú hszeket, miért kell mindig ilyenekkel jönnötök ide ? ez nem torrent oldal!
-
7600 GS
addikt
Erre vki:#13132
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Annál a küldetésnél tartok, ahol Pegorinót kell kinyírni. Namost olyan problémám lenne, hogy üldözöm a crossal a partvonal mentén, felugrok a helikopterre, de nem tudok beszállni, pedig nyomom a spacet mint az őrült.
Aki tudna segíteni, ne habozzon!
Köszi.: Marci
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Ha nem haragudtok,nincs kedvem mind a 13000hsz-t végignyálazni és ha már elhangzott a kérdés,elnézést kérek.A kérdésem annyi,hogy a GTA 4 nem kezeli a SLI-t?Mert egy 9800GX2-m van és az 1GB memóriából csak 512-t lát!Van valami tippetek?Vagy van köztetek valaki akinek GX2-je van?Előre is köszi! -
Ybron
senior tag
válasz
SteeWe #13101 üzenetére
Konkrétan az az utolsó főküldetés. ( [link] )
Azzal tegnap én is megszenvedtem, de ma egyből sikerült meg megnéztem a küldetés videot hogy (amit linkletem ott található) mi a trükkje és rájöttem mert a gyerek konzolal játszik, hogy olyan gyorsan kell a spacet verni ahogy csak lehet és sikerült is.(#13123) Lauda jaja nekem se számít, csak írtam hogy nem csak te vagy így ezzel
-
fsb1000
nagyúr
Az az érzésem, hogy a 3. patch-be raktak valamit, amitől a multi sokkal többet kommunikál, de legalábbis máshogy mint elötte.
Sacc/kb kevesebb a szoba és játékos van azóta (van mikor csak 1-2 ranked) és ennek ellenére érzem, hogy laggos a játék.
Probáld ki úgy, hogy indítasz egy LAN-os játékot, ha ott nincs Skype hanghiba, akkor egyértelmű, hogy a GTA4 netes része cseszi el a dolgot.
Hogy lehet orvosolni??? Azt nem tudom..
-
Csocsika!
Most akkor menjen fel az új peccs', vagy ne?
-
Źşë'
addikt
hello mindenki!
skype 3.8 ill 4 nél is akad játék közben a hang.. vki tud erre a problemara megoldast?
iro idegesito :s raadasul a hangminoseg is silány
-
Black-core
aktív tag
Igen levan írva de az nem müködik pedig a memoriás dolog is ugyan onnan van az meg mükszik.VALAKI TUDNA SEGÍTENI?
-
Ybron
senior tag
válasz
Black-core #13107 üzenetére
Gondolom 1 hsz ban le van írva.
Most csináltam utolsó küldetést, de felidegesített mert a helikopterbe képtelen volt bemászni ezért sikertelen lett és leestem. (pedig nyomogattam feszt a spacet
)
Köszi _ak_
-
Black-core
aktív tag
Hy!
Légyszi mondja meg valaki hogy hogy lehet a grafikai limitet kilőni mert a memoria limitet azt már sikerült megkerülni de ez sehogy sem jön össze pedik ez a napom már majdnem ráment .pls!! köszi -
Tomate
veterán
kilőttem a grafikai limitet és feltoltam ezekre a beállításokra:
A rendszer:
-AMD X3 710 @ 3500Mhz
-Ati 4870 @ 835/1030 512Mb
-2x2 G.SkillEgyáltalán nem akadt a gamma. Ugyan úgy futott mint amikor nem léptem át a fél gigás Vramot. simán 30-40FPS az átlag, de vannak részek amik kevésbé forgalmasak ahol 50-60at is kapok. Minimum olyan 25 volt talán. Szóval egyértelműen jó. Egyetlen kis bibi van, hogy néha elfelejt betölteni 1-2 textúrát a cucc. (Ez van mikor csak 512es a kártya) Ezt leszámítva simán játszható.
És most egy két-kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest