Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Még korábban mondták, hogy nehéz lenne beépíteni még 1-2 classt a dual rendszer miatt.
Ha párosítod, ne legyen se túl OP, se használhatatlan.
A másik oldala gazdasági: bármely játék esetében minden egyes új kieget kevesebben vesznek meg, mint az előzőt. Ez teljesen reális.Kis csapat, és csak nem is dolgozott mindenki a GD-n. Új rész lenne jó, azt már új enginevel csinálnák, de még csak nem is tervezik a folytatást. Ha elkezdenék, akkor is lenne szerintem vagy 5 év, mire kijönne.
2-3 játékon dolgoznak, a városépítős kijön idén elvileg.Sajnálom én is, de semmi sem tart örökké. Sokat öltem bele, de itt lesz mindig. Jó játék, jó élményeket adott.
Se szezon, se szerver amit lelőnek, stb. szóval bármikor elő lehet venni.Ami a Last Epocht illeti azt írták a topikjában, hogy sokat kellene még dolgozniuk az optimalizáláson is. Gyenge gépem van, úgy tippelem most még nem lenne érdemes megvennem.
A Diabloban már nem bízom egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Ulefone RugKing
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
reelc