Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati

nagyúr

válasz FoxiestFox #717 üzenetére

Szerintem vedd meg. A multirol meg nem tudok nyilatkozni, de a single alapjan marha jo a jatek. A grafika elesebb kicsit (foleg a Red Bull Ring alleejtos), a fizika meg szerintem jobb az 1-nel is. Total realis egy arkad jatekhoz kepest es nekem bill-el is tokeletesen iranyithato. Az assistok kikapcsolhatoak egyenkent all offon azert esznel kell lenni (Brian szerint akkor mazochista is vagyok :D) fektavon meg kigyorsitasnal. En kb 17 oranal tartok (a karrier fele-ketharmadanal), de imadom. :) Az egyeduli siramom a szabad kocsivalasztas hianya, bar ahol tobb szponzor van, neha lehet valogatni.

• Brian_GT

őstag

Nézd, mint feletted is írja szevenap a multival nem lehet mit tenni, ha olyanokkal akadsz össze akik vérpistike idióták és látod ő is írja németekkel megint összesodorta és bamm. Ezt el kell fogadni, hogy ilyen a multi. Annyi ments vára talán van a 3-nak, hogy úgymond ismét a rendes fizika érvényesül, ergó kiszámíthatóbb, hogy ki hol van a pályán...azzal nyilván nem tudunk mit tenni ha 200al belédszáll fék nélkül, az a 2-ben is alap faktor volt...viszont a 2-ben még mi társak sem tudtunk annyira vigyázni egymással hiszen mindenki driftelve vezetett és lehetetlen volt megjósolni ki hova érkezik..kinek hol tapad be a kocsi. Itt azért ha kanyar van lehet tudni ki az aki elől megy honnan fog fordulni, meg ki az aki megpróbál rövidebb féktávot és beesik...szóval lehet következtetni szebben.

Én mindenképp ajánlanám a játékot neked is, elég jól be lehet lőni kinek milyen segítség kell a vezetési stílusodhoz és a perifériához amivel tolod... mindenki megtalálja benne az arany középutat... talán még inkább adja azt az elképzelést, hogy aki kormánnyal tolja meg 1-2 billes aki azzal tolja mindig, fog elől csatázni... lesz egy középmezőny és lesz egy végmezőny...úrvezetők... de akkor is mindenkinek lesz ellenfele, nem úgy mint a 2-ben, hogy aki nem érzett rá a driftes vezetésre az halálra volt ítélve... itt egyszerűen aki lassabb az csatázik hátrébb majd.

Most mindenki tolja még a single-t, szokja a kocsikat-pályákat....én azt mondom te is vedd meg...gyakorolj kicsit és gyere... olyan nem lesz multiban, hogy hülyék ne legyenek....ez amióta az a szó, hogy multi létezik, nincs... ezt el kell fogadni.

• sirszevenap

addikt

Én xboxon toltam online a 2-őt. Én nem tudom mi volt velem, de nem nagyítok, én mindig első lettem. :DDD Pedig belevertem vagy 200 órát ( ez csak online ). Akkor lettem csak hátrébb amikor lemerült a kontrollerembe az elem. Itt meg... hát. Pezsgőt bontok ha tudok első lenni.

Idióta német gyerekek nem tudnak vezetni, kicsúsznak és bevágják inkább elém a kocsijukat h szívjam már meg én is.

Új hozzászólás Aktív témák