Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- RAID
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Teli szobából nem lehet kirúgni, mert nincs visszaszámlálás, rögtön a pályát lehet csak megvétózni. Ha van legalább egy szabad hely, akkor van körülbelül 1,5-2 másodperced, hogy kiszavazd az illetőt, ha két szabad hely van, akkor is csak maximum 3 másodperc jut erre.
"ezek Steam-től függetlenül +voltak az 1-ben is!" - Ez a baj, hogy évek alatt sem sikerült a Codemastersnél kijavítani a hibát (valószínűleg csak normális szervereket kellene alátolni meg optimalizálni). Dirt 3-ban nem voltak ekkora hibák...
A kameramozgás egyáltalán nem testreszabható. 55 másodperc környékén látható, mire gondolok.
A különböző játékmódokban különböző a fizika, drift módban például a Zenvo fara alig akar megindulni a kanyarokban, sima versenyen meg bármikor becsúsztatom a kanyarba (természetesen manuális váltóval).
Agera R nem való a Tier4-be, mert egy külön állatfaj, amit Tier5-be kellett volna tenni, több autóval kiegészítve. Nagyjából már én is megtanultam kezelni, nyertem is vele versenyeket, de a gyorsulása és a végsebessége alapján nem való a Bugatti és a Pagani mellé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest