-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hardcore módban elég 1 sima falnak menés és off a kocsi. Csak ott az a baj, kivan véve egy csomó játékmód...nincs togue...faceoff... csak sima verseny meg checkpoint ha jól tudom...nem értem miért. Ezért szeretek ugyan úgy everything-en menni mert változatosabb a játékmódja.
A kocsik sok volt kezdés dlc-ben is, nekem is van egy 722GT mercim ami nektek csak alap 722. De valaki Mclaren-t kapott így stb... akinél meg furit látsz az azért van mert ha jól tudom simán betud jönni játszani törttel is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest