Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nyilván nem mondom fölösleges volt amit csináltál, de fölösleges volt, mert a kezdetek óta van steames csoportja a topicnak....Grid2 Topic Party néven. Azért nem Prohardver mert én nem rendelkezem a Prohardver jogaival, mint szerintem te sem, így én nem adtam volna ezt a nevet hozzá.
Van 22 tagja a csoportnak, de szétszórtan játszik eléggé mindenki, mert nem tudunk azonos időben elegen ráérni egy közös guruláshoz. Emellett ha elküldöd privátban a steam neved szívesen felveszlek a csoportba.
Szóval ilyet, hogy közös gurulások itt 10 fővel stb felejtsd el.... veszek neked egy Ferrarit ha sikerül.... anno 3 hónapig ezen szenvedtem és voltunk ha 5en. Le is tettünk erről. Játszik mindenki aki tud, ha éppen van fent vki akkor beszáll mellé ha nem akkor egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Google Home/Nest
- Fotók, videók mobillal
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó egy s21+ 5g
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest