- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
laca000
üzenetére
A GRID első része is csinált olyat, amit a többi játék nem, szóval ez a része annyira nem újdonság (tudom más motor van alatta, de akkor is)!
Kilépés: Nekem úgy lépett ki, h a racenet nem tudta létrehozni a soron következő menetet! Így azt mondanám, h a Steam-nek semmi köze a kilépéshez (amúgy is a CM Racenet-es szeróin folyik a game), ha jól tudom (?) a Steam csak a társakkal való kapcsolattartásért felelős, + amikor kilépsz a szinkronizálásért, h a legutolsó állapotod szerinti adatokkal folytathasd legközelebb (nem vagyok nagy Steam-es, de úgy gonsdolom, h a Steam csak 1 keret program, magához a játékhoz nem sok köze van)."És miért van tele a Steam fórum ugyanezzel a problémával, mint nekem, mikor ugyanitt senkinek nincs ilyen, max 1 embernek?"
Dehogyis nincs! Max. nem írják le!
Nekem mikor kilépett, visszaléptem és folytattam tovább oszt annyi (kilépéstől függetlenül, -gondolom a Steam- elmentette az állást)!
"Rakjak másik win-t?"
Miért most milyen van? Nekem Win7 64 bites Ultimate!
VGA Driver-t ezt használom: 320.49. nem nagyon van vele problémám!

(#2563) scampolo84: Biztos válaszol majd valaki, aki profi Steam-es, de én úgy gondolom, mivel a játékadataid a felhőben vannak tárolva, újratelepítés után felrakod a Steam-et, az adott játékot és bejelentkezel, szinkronizálsz és kész! Amennyiben nem így működik, akkor baromság az egész, mert ez lenne a logikus, mivel így is-úgy is ezt a szart kell használnod hozzá, ha tetszik, ha nem!

Ezt pedig csak azért, mert szép és kerek:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest