Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Elnézést, de nem láttam a régebbi totyikot!

Szvsz meg ez egy szabad fórum, ami arra van hogy kifejtsük saját nézőpontunkat az adott témával kapcsolatban. Ha kicsit erősre sikeredett akkor sry, de nem tudom az ilyen értelmetlenségek láttán magamba tartani a véleményemet. Ha pedig mondandóm valamilyen formában sérti az alapelveket, akkor meg valamelyik modi úgyis kiszedi innen!
Egyébként meg, ha a te tulajdonodat tennék tönkre ezzel, akkor szerintem te is másképp reagálnál a dologra!
Lorcsi! Mondj egy olyan érvet, ami egy súlyban van az álltalam felhozottakkal!
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Lehet hogy le fogtok hurrogni, de azért elmondom, hogy én kifejezetten utálom a graffitiseket.

Tönkreteszik a házak falait, semmibeveszik azok munkáját, akik lehet hogy egész életükben arra dolgoztak hogy legyen egy saját házuk, aztán meg jön egy kis f@sz aki összebarmolja az eddigi munkájukat!
Továbbmegyek! Akármerre nézek mindenhol azokat a rohadt firkálmányokat látom csak a falakon, amivel lerombolják a normális városképet.
Kinek tetszik az, amikor egy szép házon idétlen irka-firkák, szines rajzok vannak? 
Vasútállomásokon látom gyakran, hogy a vonatok oldalán mindenféle rajzok, ábrák vannak felkaristolva, ami a pozitív ízléstől olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől!
Ezzel a rohadt amcsimajmolással teljesen semmibeveszik az emberek munkáját, és divatot csinálnak abból, hogy ki tud több falat összemázolni!
Gratulálok hozzá!
Az összes ilyen embernek eltörném a kezét!
PS. Abban az esetben ha a saját házukkal csinálják ezt, vegyétek semmisnek a mondandómat!
Bár annyi eszük vann, hogy nem ''sz@rnak a saját ágyuk alá''!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár annyi eszük vann, hogy nem ''sz@rnak a saját ágyuk alá''!