Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StefoTech
csendes tag
alulról meg kell pirózni a kártyát öngyújtóval, aztán már le is lehet szedni a gput serülésmentessen késsel vagy akármivel.

-
ftc
nagyúr
Körbe fürészelni a chipet-ha lehet roncsolni

-
sonar
addikt
Csavarhuzót v vmilyen vágót végigtolsz a lábaknál jó erősen
A módszer többszörösen tesztelt
na hogy kicsit on is legyek. Forrasztani nem nagyon lehet mert szét ég a panel mire felszeded a lábait. Meg közbe szépen el is görbülnek. Inkább vmi vegyszer kellene ami oldja a forraszanyagot. Asszem sósav jó de ez nem biztos. Ki kell próbálni
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
A topik teljesen OFF-ba és FLAME-be fordult.
Ezért takarítottam.
Bízom benne, inenntől kezdve csak a témához szóltok hozzá!
Grafiqs -
hummerdikk
őstag
Nem tudtad? Bakker... Egy pojas eltori
Nem mindenki lehet eros, ne vedd sertesnek! Gyurunk?
Szerintem egy egyszeru gazegovel is ki lehet szedni(olyan meleg levegot csinal a langja utan mint a holegfuvo) Vagy kiforrasztod! Vagy holegfuvo vagy suto! Asszem ennyi!
U.I.: Tabortuz es szepen melegited felette
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LineLord
tag
forraszto paka is kilőve

-
ALI_G
veterán
Látom teng az agytevékenység a topicodban
a segítőkészség tart a 0-hoz! VladimirR barátom aláírását idézném: ''Megkérnék mindenkit, hogy a felesleges adattárolás elkerülése végett a hülyeség maradjon bennetek, értelmes dolgokat írjatok...''
A topicnak van értelme, honnan a lóf*szból tudnád hogy hogyan vedd le, há nem?
Szerintem (mivel még ha el is cseszed, akkor is kvázi filléres egy ilyen kari, legroszabb esetben PH-n fizetsz vkinek egy sört és ad egy másik rossz ilyen karit) piszkáld le róla! Ahogy esmein is mondta a Grafikus processzort keményebb fából faragták, mint hinné az ember!
ennyi: ALI_G -
LineLord
tag
válasz
oceanearth
üzenetére
''rre nagyon kiváncsi vagyok??'' hát h kiváncsivagy rá azt nem tom

de aztse h menyire húztam, me' restart utan, sípolt gep
ill. tom h menyire húztem, de hogy sokvolt neki az tuti. asszem 5-6%-al hűztam memojat
[Szerkesztve] -
LineLord
tag
jah a masik hogy aze akarom leszedni me tuning közbe leamortizálódott (a memoriái tök feketere sültek)

-
PePe G
tag
Én megpróbálnám a térden való kettétörését a nyáknak! A chip biztosan nem törne, mert az keményebb a nyáknál sokkal! Legalábbis haverom 9800Xt-jéből csak az élte túl a bezúzást! (Szegény ideges volt, mert elszállt a garancia lejárta után úgy kb 2 héttel!)
És ráadásul ez a legolcsóbb megoldás a felsoroltak közül! De ha gondolod, akkor egy Tibi csokiért kettétöröm neked nekifutásból!

-
Mania
senior tag
Ha sok lába van,pláne a hasán(BGA) akkor felejtsd el.Mindenképpen hőlégfúvó kell hozzá (kb.360C).Még ha le is veszed ,feltenni már macera,megfelelő eszközök hiányában nem fog menni.(Fluxzselé,stb.)
-
knajf
senior tag
hogy lehet ilyen topikot nyitni már?
kész fanatikusok... amúgy sima páka és körbenyalod és lejön vagy a sütö vagy a hölégfuvo, ez a kettő ami jól hangzik, amúgymeg ennek a topiknak az égeggyadta világon semmi értelme

-
Ottoka
őstag
Hőlégfúvóval kijön, próbálva 1600W-os Boschal. Hátúlról fúvod, elölről húzód.

Én nem GPU-t próbáltam, hanem winyó elektronikáról (10gb quantum) a nagy chipet. -
iwu
addikt
dekopírral körbevágod

-
Flashy
veterán
hát ha már rossz akkor bárhogyan
ha látszanak a forrasztásai (akár smd akár átmenő) akkor nekiállnék bármilyen pákával piszkálni. ha behúzta a lábait maga alá akkor nemtom, akkor feszegetni until reccs. -
LineLord
tag
Hi!
Van egy régi leégett tnt2-esem, és a gpu-ját akarom róla leoperálni, dehogyan?
Varom 5leteiteket
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)