Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsebzon
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a fentebb elhangzottakhoz hasonló, azonban az én bajomra konkrétan nem találtam köztük megoldást. A gond a következő: Vettem egy új Lenovo g500-asat, free dos-sal. Win7-et szerettem volna rá telepíteni, de amikor a telepítőben a partícionáláshoz érkeztem (c-d meghajtó, c-windows ; d-egyebek) minden partícióra azt írta ki (ahogyan a képeken is látszik), hogy " A windows nem telepíthető a(z) 0. meghajtó x-y partíciójára.
Miután rámentem, hogy részletek mutatása, a következő állt benne:
Ezután visszavittem a boltba a gépet, hátha mondanak valami okosat, de csak annyi volt, hogy erre már csak Win 8 mehet, mást nem lehet rá telepíteni. Okéjó, hazahoztam, Win 8.1 fel pendrive-ra Rufus-sal, indítom, be bootol, csak éppen a bökkenő az, hogy dettó ugyanazt írja ki, mint amikor a Win7-et szerettem volna telepíteni. Diskpart-ot futtattam, a meghajtó GPT-ben van.
Sokadik órája szenvedek vele, de már lövésem sincs mi lehet a baj. Csütörtökön visszaviszem, hacsak addigra nem születik valami megoldás.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Micron 256GB M.2 NVMe Gen 3 SSD!!
- 2 TB-os kingston sata ssd eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- 8TB WD GOLD ! WD8004FRYZ (NEM RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest