Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybercide
tag
Sziasztok!
Ma beüzemeltem egy 3TB-os HDD-t és MBR-ként két részre osztja a windows lemezkezelő programja. Van egy 2 TB-os rész, amit tudok formázni és ezáltal használni, a fennmaradó rész pedig nem lefoglaltként jelenik meg, amivel semmit nem tudok kezdeni. Minden menü inaktív, kivéve a tulajdonságok. Én egyben szeretném adattárolásra használni, de egyenlőre csak a 2TB-os rész használható. Ha átalakítom GPT-be, akkor semmi gond, egyben látom a 3TB-ot, formázni is tudom, stb. Ezt az MBR dolgot nem értem, hogy miért nem engedi egyben használni a 3TB-ot? Ha jól tudom, az MBR kezeli 4TB-ig a HDD-ket.
Van egy másik 3TB-os HDD-m is, amin MBR van és látom egyben a 3TB-ot. Ezen a másikon ez miért nem kivitelezhető?
Gondolom adattárolásra mindegy, hogy MBR vagy GPT, de akkor is érdekelne, hogy az egyiken miért tudom használni MBR-ként a 3TB-ot, a másikon meg nem?
Köszi.Üdv. cyb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Micron 256GB M.2 NVMe Gen 3 SSD!!
- 2 TB-os kingston sata ssd eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- 8TB WD GOLD ! WD8004FRYZ (NEM RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest