Aktív témák
-
IT-Outlet
tag
Lehet hogy másik topikban kéne feltennem ezt a kérdést mert ez nem nagyon pörög
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni?
JAGUAR S-TYPE hoz kellene magyarország térkép. A kocsiban beépitett navigációs rendszer van. Nevét nem tudom de a NAVTECH és a DENSO CORP. adja ki.
Nekem Ausztria és Svájc cd-m van. A lemez DENSO sorszáma sorszáma 463200-5221 JAGUAR sorszama XR83 10E898 RB. A cd lemez neve KIWI S AS 078.
Ha valakinek ehez hasonló cd lemeze van magyarországról az legyen szives jelezzen. -
Gejzina
csendes tag
Sziasztok!
GPS-t szeretnék vásárolni, de lövésem sincs melyik típust válasszam.
Egyelőre csak annyi feltételt tudok szabni, h. viszonylag nagy kijelzője legyen, 50e Ft körüli - lehet pár éves technológia, használtat vennék - ára , és ne legyen semmilyen rejtett, zavaró hibája.
Milyen típust tudnátok, ill. melyek a messzire kerülendők?
Előre is köszi minden infót! -
Morris
veterán
Szia!
Ezer köszönet a segítségért!
Elmondanád részletesen hogy milyen cuccok kellenek hozzá? Gondolok itt antennára és szoftverre. Honnan tudom beszerezni kimondottan ezeket a cuccokat?
A laptopon nincs bt. Úgyhogy sajna ez a lehetőség nem müxik.
Igazság szerint úgy gondoltam, hogy a kocsin lévő antenna csatlakozik a géphez, majd ezen keresztül nézem a térképet. -
Traptor
aktív tag
-
Morris
veterán
Ha ne adj isten rossz helyre tettem, akkor kérnék egy moderátort hogy tegye a megfelelő helyre! De szerintem ez itt aktuális!
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy van egy laptopom. És azt szeretném, ha működne rajta a GPS a kocsiban!
Azt tudom, hogy venni kéne egy antennát és meg kell rendelni a szolgáltatást. De hol tudom ezt megvásárolni! Illetve hol tudok szerezni antennát?
Ha mindez meglenne, akkor PDA nélkül gépen is működne a dolog a kocsiban!
Várom az értékes hozzászólásokat és véleményeket! Előre is köszönöm mindenkienk!
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Seed szerver topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest