- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Aktív témák
-
IT-Outlet
tag
Lehet hogy másik topikban kéne feltennem ezt a kérdést mert ez nem nagyon pörög
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni?
JAGUAR S-TYPE hoz kellene magyarország térkép. A kocsiban beépitett navigációs rendszer van. Nevét nem tudom de a NAVTECH és a DENSO CORP. adja ki.
Nekem Ausztria és Svájc cd-m van. A lemez DENSO sorszáma sorszáma 463200-5221 JAGUAR sorszama XR83 10E898 RB. A cd lemez neve KIWI S AS 078.
Ha valakinek ehez hasonló cd lemeze van magyarországról az legyen szives jelezzen. -
Gejzina
csendes tag
Sziasztok!
GPS-t szeretnék vásárolni, de lövésem sincs melyik típust válasszam.
Egyelőre csak annyi feltételt tudok szabni, h. viszonylag nagy kijelzője legyen, 50e Ft körüli - lehet pár éves technológia, használtat vennék - ára , és ne legyen semmilyen rejtett, zavaró hibája.
Milyen típust tudnátok, ill. melyek a messzire kerülendők?
Előre is köszi minden infót! -
Morris
veterán
Szia!
Ezer köszönet a segítségért!
Elmondanád részletesen hogy milyen cuccok kellenek hozzá? Gondolok itt antennára és szoftverre. Honnan tudom beszerezni kimondottan ezeket a cuccokat?
A laptopon nincs bt. Úgyhogy sajna ez a lehetőség nem müxik.
Igazság szerint úgy gondoltam, hogy a kocsin lévő antenna csatlakozik a géphez, majd ezen keresztül nézem a térképet. -
Traptor
aktív tag
-
Morris
veterán
Ha ne adj isten rossz helyre tettem, akkor kérnék egy moderátort hogy tegye a megfelelő helyre! De szerintem ez itt aktuális!
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy van egy laptopom. És azt szeretném, ha működne rajta a GPS a kocsiban!
Azt tudom, hogy venni kéne egy antennát és meg kell rendelni a szolgáltatást. De hol tudom ezt megvásárolni! Illetve hol tudok szerezni antennát?
Ha mindez meglenne, akkor PDA nélkül gépen is működne a dolog a kocsiban!
Várom az értékes hozzászólásokat és véleményeket! Előre is köszönöm mindenkienk!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest