Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaselinux
csendes tag
válasz
blaselinux
üzenetére
Közben megtaláltam a Gpro-n a választ a kérdésemre, idézem itt is, hátha valaki hasonló cipőben jár mint én. Íme:
K: A pilóta összesített képessége a limit felett van, de szeretném meghosszabbítani a kontraktusát, hogyan tehetem meg?
V: Sehogy – legközelebb -, ha hosszabb távra tervezel, amint a pilótád megköti a 17 versenyre szóló szerződését, azonnal köss vele 1 újabbat ismét 17 versenyre. Így legalább 34 versenyen neked dolgozik.K: Mikor hagy el a pilótám?
V: Ha lejár a szerződése (szerződtess újat!) vagy alacsonyabb osztályba kerülsz és az osztálylimit feletti pilótád van. -
Benőke
őstag
válasz
blaselinux
üzenetére
Mér kell mindent rám kenni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joergie
őstag
válasz
blaselinux
üzenetére
JJJa.
Bővebben: hát persze! csak hosszabbításnál számít. szóval ha fölé mész az nem gáz. csak rookieban(és csak és kizárólag rookieban) számít évad elején a pilóta overallja, meg amikor hosszabítani akarsz. évadközben mindegy.
BAKKER amúgy. season reset pilótára nézve: +5kg
-8stamina
, 2 agr meg 7 stamina pluszba. de a staminaveszés meg súlyplusz az mellbevágott.Meg kéne beszélni milyen csatornán szeretnétek megbeszélni a dolgokat. elég sok a lehetőség...valaki amúgy még hiányzik. nemtudom ki, de 1 ember biztosan. eg Dopebob válaszára várok...
JA igen. nagyon villámgyorsan van 7 napunk eldönteni, mi legyen a csapat neve... nekem a fórum team nem tetszik,mert az gagyi, szerintem. bár nincs jobb ötletem, szóval jogomban sem áll leszólni. de valami frapánsabb, vagy jobban hangzó kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-8stamina