- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi erősítő építése
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
A csapat név nekem mindegy. Az a legkisebb de pölö lehetne "First PH Team" vagy akármi... "Non official PH team"
A csatorna is lehet bármi de valami fórum kéne. Akár a Free fórumon is csinálhatunk egy saját fórumot vagy bárhol máshol ahova szükséges a regisztráció és le lehet korlátozni a vendégek látogatását, vagy regelünk egy free oldalon és feltolunk egy ingyenes PHPBB fórum motrot... Azt úgy álítgatjuk ahogy akarjuk... E-mail -es meg MSN -es kapcsolat tartás nem frankó mert visszakeresni gyakorlatilag lehetetlen és bonyolult lenne ha vissza akarunk valamit nézni. Ill ha valaki épp nem elérhető akkor MSN nem is működik...
Ja igen pilóta nállam is változott -7 stamina + 5 konc + 4 kg -5 agr -20 motiv oa -3 (101 ről 98)
Erre edzettem egy kis fitnesst - 10 motiv -1 kg + 2 stamina
Majd meghoszabítottam a szerződését és most maxra ugrott a motivujra 101 -es
Új hozzászólás Aktív témák
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest