- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na gyerekek, most úgy néz ki újracsinálom, lemegyek rookie-ba, de most még amateur vagyok, szóval tudok csinálni csapatot. Nagyon gyorsan el kéne dönteni hogy legyen e PH! Team. el kéne dönteni a nevét, hogy egyáltalán kell e, és ki kíván benne részt venni. mindenkinek írok egy levelet, aki írt a topikba. ugyanazt kapja mindenki, aztán lehet válaszoglatni. jó lenne hétfő estig lezavarni, mert most van 5,4 milkám, de ha megyek vissza amatőrbe, akkor pilótát kell vennem amíg magas az overallom, és le kell vinnem -15millióra(hogy lemenjen az overallja 85 alá-motiváció vesztéssel), ami nem lesz egyszerű.
Ja igen, és kérnék mindenkit, hogy ide, vagy nekem privátba linkelje be a gpro profiloldalát, így:
http://gpro.se/ManagerProfile.asp?IDM=48554Más. a suportnál nézzétek meg van e ingyen 6 versenyre supportlehetőségetek, nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest