- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
Új hozzászólás Aktív témák
-
claudia6
újonc
Szia!
Keliger Claudia vagyok, 21 éves. Görögországban éltem 2,5 évet, tavaly költöztem haza. Kiválóan beszélek görögül, amiről nyelvvizsgám is van és jelenleg is az ELTE-n tanulok újgörög szakon. Igaz, már nagyon régen írtad, hogy szeretnél megtanulni, de ha még akuális én megtanítalak!
Budapesti vagyok. Ezen a számon tudsz elérni: 30/462-7657
-
Stimpy
senior tag
Hali Mindenkinek!
Ismét itt vagyok.Sajna mostanság nem volt időm a témával foglalkozni, ezért még mindíg nullán állok görög nyelvből.(Bár szerencsére Görögországban voltam azóta) Lényeg a lényeg, hogy neki kéne futni az egésznek, tehát ha van ötlet vagy bárni, plíz szóljatok.
Majd elfelejtettem, hogy anno kaptam egy emailt egy hölgytől, hogy tud segíteni, de sajna elhagytam a telefonszámát, így ha olvassa a topicot, légyszi küldje el még egyszer, és ígérem, hogy felkeresem.
Üdw : Stimpy -
geot
csendes tag
Ide is beírom, hátha
Szeretnék görögül tanulni, de hiába jártam végig egy tucat könyvesboltot és antikváriumot, hiába mentem be a Budapest Nyelvstúdió boltjába, sehol sem találtam görög nyelvkönyvet.
Társalgási zsebkönyvek, útiszótárak vannak ugyan, de nem elég alaposak.
Nincs ötletetek, hol szerezhetnék be használható, jó nyelvkönyvet?
Vagy ha tudtok könyvcímet, annak is örülnék.
Előre is köszönöm!
geot -
geot
csendes tag
UP! Senki?
(κανένας?)
-
Krinya
tag
UP!
-
geot
csendes tag
-
Krinya
tag
UP!
-
KMan
őstag
zsUPsz neki!
-
KMan
őstag
a linken amit adtal rakerestem a gorogre es nekem egy helyet dobott ki. [link] itt vannak ''kimeneteles'' dolgok.
Nem vagy udvariatlan. Nekem ebbol a szempontbol konnyu a helyzetem mivel vannak kint rokonok tobb varosban is, ergo a szallas es ellatas szamomra igy megoldott. Iden nyarra tervezem a kimenetelt, ha minden jol meg(vizsgaidoszak stb) akkor akar 3 honapra is. Dolgozni szeretnek, mivel sokkal jobban megfizetnek kinnt mint itthon. Tavaly nyaron diakmunkaval itthon nemszepitem havi 60K-t kerestem es koszonom de ebbol tobbet nem kerek. Eszemben sincs kikoltozni vagy kinnt elni, mivel az egyetemet itthon folytatni akarom.
Arra pedig hogy hogyan lehet kimenni szerencset probalni hat nemtom. Kinnt akarsz elni? Es akkor mar miert pont Gorogben? Vannak ismeroseim akik mivel ebben a hiper-szuper felveteli rendszerben 130 pont korullel se jutottak be sehova, ezert kimentek szerencset probalni tavaly. Spanyolorszag, Amerika, Anglia. Ezeket az orszagokat valasztottak.
Te miert pont Gorog?
Kerdezz nyugodtan valaszolok. Amugy most kuldtek nekem a freemailre egy ilyen nyelvtanfolyam kulfoldon vagy mi levelet ha kell atkuldom. Kb ugyanaz mint a te linked. Horribilis osszegert kinnt vagy vmi csaladnal vagy koleszban es nappal nyelvtanulas este party-k. Nemtom ugy 2 honapig tobb 100.000 Ft-os nagysagrandben. Ilyen erdekel? -
Krinya
tag
UP!
Görögtanulás engem is érdekelne -
geot
csendes tag
Én is gondolkodom a görög nyelv tanulásán.
Legyen ez egy up a témának -
Stimpy
senior tag
upp.
-
Stimpy
senior tag
Sehol-senki, aki okítana engem?
-
Stimpy
senior tag
Keresek egy olyan emberkét, aki tanítana engem görögül, természetesen totál nulláról indulva.Nyelviskola sajna kiesik, mert nem elég rugalmas az időbeosztása, meg némelyik iszonyatosan drága.Tehát ha volna valaki, aki bevállalná a tanításomat, az ne habozzon küldeni nekem egy árajánlatot.Ja, majd elfelejtettem, hogy Bp-en kéne mindezt lebonyolítani.Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Magisk
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest