Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Erről a navigációs szoftverről még összefoglaló témát nem találtam sehol. Véleményeket és tapasztalatokat várok elsősorban a mindennapi használatról. Mennyire pontos, mennyire megbízható? Mekkora adatforgalmat generál és mennyire húzza le az akkumulátort? Használat közben melegszik a telefon? Ha igen, mennyire?
Hátrányai között tudom, hogy meg kell említeni, hogy netet igényel. Ezzel tisztában vagyok, elsősorban belföldön használnám, T-Mobile Go!Net S mobilnet díjcsomaggal. (Havi 30 mb forgalom, túlforg. díj nélkül) Ha lehet, utazás előtt itthon Wifin letölteném a térképet, a még kevesebb adatforgalomért. Szóval ajánlott, vagy nem?
Még annyit, hogy jelenleg igo 8-at használok, ezt váltanám vele, mivel Androidos telefonban gondolkodom a továbbiakban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest