Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
1more
csendes tag
Üdv. A GPS nem igényel internetes adatforgalmat, ha kikapcsolod azt, úgy is tökéletesen működik. A pontosságra kb. 30 méter az eltérés, a térkép nem tökéletes, igaz más GPS-nél se az. Ha A pontból B pontba szeretnél vele eljutni, arra megfelel, ez lehet autós, vagy gyalogos közlekedés. Kb. 400 km autózás után kérte az energiát, de egy autóstöltővel ezt ki lehet küszöbölni ami kb. 1000 huf-ba kerül. A térképet frissíteni számítógépen keresztül gyorsabb és egyszerübb és még plusz pénzbe se kerül. Nekem egy 5230-as Nokián volt, sajna már kinyírtam, mert túl sokat tudott rólam

-
Stephan89
aktív tag
Erről a navigációs szoftverről még összefoglaló témát nem találtam sehol. Véleményeket és tapasztalatokat várok elsősorban a mindennapi használatról. Mennyire pontos, mennyire megbízható? Mekkora adatforgalmat generál és mennyire húzza le az akkumulátort? Használat közben melegszik a telefon? Ha igen, mennyire?
Hátrányai között tudom, hogy meg kell említeni, hogy netet igényel. Ezzel tisztában vagyok, elsősorban belföldön használnám, T-Mobile Go!Net S mobilnet díjcsomaggal. (Havi 30 mb forgalom, túlforg. díj nélkül) Ha lehet, utazás előtt itthon Wifin letölteném a térképet, a még kevesebb adatforgalomért. Szóval ajánlott, vagy nem?
Még annyit, hogy jelenleg igo 8-at használok, ezt váltanám vele, mivel Androidos telefonban gondolkodom a továbbiakban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest