Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
jól beleoffolom ide a konkurenciát: néztem múltkor riportot azzal a csapattal, akik a microsoftnál fejlesztik a térképet. nemsoká működik és nagyjából azt tudja, mint a google. mind a kettő a lokalizált reklámokra épít. aszonta a fickó ha jól értettem, hogy végignéztek egy csíkot a keleti parttól a nyugatiig és nem találtak törést benne. komoly meló lehet a képek összerakása, mert végülis 2d-ben kellett leképezni a gömbfelületet.
-
lapa
veterán
most nézem, a tanya két jobbra közeledő egyenessel az 51-es körzet? látom jó kis kifutókat csináltak a jószágoknak. mia rák a két párhuzamos feket csík jobb fent? kijárta a trakesz a nyomsávot?
különbenis biztos fake mert láttam a filmet és kéne lennie mellete egy harmincezer km-es űrhajónak. 2005 az okosok éve.
lehet elvontatták a trakesszal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest