Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
jól beleoffolom ide a konkurenciát: néztem múltkor riportot azzal a csapattal, akik a microsoftnál fejlesztik a térképet. nemsoká működik és nagyjából azt tudja, mint a google. mind a kettő a lokalizált reklámokra épít. aszonta a fickó ha jól értettem, hogy végignéztek egy csíkot a keleti parttól a nyugatiig és nem találtak törést benne. komoly meló lehet a képek összerakása, mert végülis 2d-ben kellett leképezni a gömbfelületet.
-
lapa
veterán
most nézem, a tanya két jobbra közeledő egyenessel az 51-es körzet? látom jó kis kifutókat csináltak a jószágoknak. mia rák a két párhuzamos feket csík jobb fent? kijárta a trakesz a nyomsávot?
különbenis biztos fake mert láttam a filmet és kéne lennie mellete egy harmincezer km-es űrhajónak. 2005 az okosok éve.
lehet elvontatták a trakesszal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest