Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
üdv, nem tudom, ki mennyire járatos a google mapsz lelki világában, de vagy egy furcsa rész amit nem értek benne.
ugye a térképen be lehet jelölgetni különböző helyeket, hogy a mentés résznél, hogy megnézném és csillagozott helyek stb..
na mármost én ahova el szeretnék jutni arra a helyre teszek egy jelet, hogy megnézném, ilyenkor egy zöld jelet tesz a térképre. ahol már voltam akkor a csillaggal megjelölést használom ilyenkor egy sárga csillagot tesz.A probléma ott jelentkezik, ha távolról mondjuk egész Europát mutatva nézem . ilyenkor pl ha Londonban 10 hely van bejelölve amiből 8at csillagoztam , 2őt meg megnéznék akkor igy kinagyítva nem a többségben lévő csillagos jel jelenik meg Londonnál hanem a zöld. És igy úgy néz ki mintha még nem jártam volna Londonban. Igy egy kicsit zavarossá teszi a megjelenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest