Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, közben ez meg is történt, valóban csak gyári új állípot indításból működik. Az a baj hogy sajnos nem állít vissza mindent.
A goggle fotók pl csak a fotók felét mutatja stb stb. ma még futok egy kört ezzel és ha nem esz jó kénytelen leszek egyesével mentegetni appokat, minden egyebet. ( appok beállítási sem jönnek át, azzal nem sokat érek hogy a playről az üreseket letölti)Egyébként én soha nem szerettem felhőbe feltenni privát fotókat, de most a goggle fotókra felkerült majdnem minden ami a telefonon volt ( nem az én telefonom)
Ehhez mennire tud bárki hozzáférni vajon, kell itt valamit állítani ( google fotók) hogy ne legyen semennyire publikus?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- eBay
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Esik a hóóó!!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A goggle fotók pl csak a fotók felét mutatja stb stb. ma még futok egy kört ezzel és ha nem esz jó kénytelen leszek egyesével mentegetni appokat, minden egyebet. ( appok beállítási sem jönnek át, azzal nem sokat érek hogy a playről az üreseket letölti)