Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Objektívek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem használni a GD-t. A gépemre is letöltöttem az alkalmazást. Telepítéskor létrehozott egy saját Google Drive mappát, ennek a mappának a fizikai helye C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive
Ahhoz, hogy GD szinkronizáljon a gépem és a "felhő" között áthúztam bizonyos mappákat (pl. D:\valami) a Google Drive mappába. Eddig OK, szinkronizálta is és megjelent a mappa a tartalmával a GD-felhőben is.Igen ám , de most már 3 helyen vannak a dolgok:
1-eredeti helyén (D:\valami)
2-Goggle Drive mappa (C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive)
3-Google Drive felhő (GD-felhő)
Mindez még elmegy, nem is lenne zavaró.A gondom/kérdésem a következő.
Most már melyik mappát kell használnom D:\valami vagy C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive?Amikor valamit megváltoztatok vagy újat adok hozzá a D:\valami mappába akkor nem frissül sem a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive sem pedig GD-felhő
Ha a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ben történnek változások azokat frissíti a GD-felhőben is.
Ez azt jelenti, hogy most már a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ban kell "dolgozni"?? Hááát ezt nem szeretném
. A D:\valami-ben vannak alkalmazások amelyek meghatározott útvonalakat használnak (adatbekérésre, adatkiírásra, nyomtatás pdf-be stb.)Az én "paraszti logikám" szerint a D:\valami-ben kellene továbbra is dolgoznom és GD kellene, hogy szinkronizálja a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ot és a GD-felhő-t
Sz.tem valami beállítás nálam nem megfelelő.
Tudtok-e nekem segíteni ebben a témában?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A D:\valami-ben vannak alkalmazások amelyek meghatározott útvonalakat használnak (adatbekérésre, adatkiírásra, nyomtatás pdf-be stb.)