Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét, Mindenkinek! Több kérdésem is van, remélem megkapom rájuk a választ.
Egy Synology NAS-ról tölteném fel az állományokat. Kijelölt mappák feltöltésekor, amik sok állományt tartalmaznak és meglehetősen nagyméretűek, tv felvételekről, fényképekről és nagy mennyiségű fájl-ról van szó, hogyan tudom követni, hogy mennyi van feltöltve? A tevékenységeknél szerepelnek ilyenek, de Nekem arra lenne szükségem, hogy a kijelöltekből mennyi került fel? Hol tart a feltöltés? Indításakor a jobb alsó sarokban megjelenik, hogy hány elem feltöltése, ezen belül pl. 38/15 állomány, 8 perc hátravan. Ez addig látható, míg ezt a kis ablakot be nem zárom, vagy ki nem lépek a Drive-ból, vagy ki nem kapcsolom a gépet. A böngészőből való újra belépéskor már nem jelenik meg ez az ablak. Szóval már nem tudom követni a feltöltést. Van erre valamilyen megoldás, hogy ellenőrizni tudjam a folyamatot?
A másik, hogy ezekben az esetekben a meg is áll a feltöltés, szóval, ha kilépek a böngészőből, kikapcsolom a számítógépet., de a NAS-t nem, akkor miért nem folytatódik a kijelölt mappák folytatása? Mindig újra kell kezdeni a procedúrát, eddig 3 hét alatt kb. 300GB-ot sikerült átmásolnom kín keservesen. A sebesség most nem olyan nagy probléma, nem amiatt aggódom.
Remélem azért sikerült érthetően elmagyarázni a problémáimat. Előre is köszönöm a hozzáértők segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest