Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Közben rájöttem a dolog működésére, nem volt egyszerű.
Tehát a google payments oldalon alapból nem látsz semmit, ahhoz, hogy lásd a beállításokat, először hozzá kell adnod egy fizetési módot (nálam csak bankkártyát ajánlotta fel). Ezután már látod a beállításokat és létrehozhatsz, módosíthatsz, törölhetsz payment profile-okat.
Az első lépésben hozzáadott bankkártyát (illetve ezzel automatikusan létrehozott payment profile-t) akár rögtön törölheted is.
Minden payment profile-hoz, amit létrehozol tartozik egy ország - annak az országnak a bankkártyáját rendelheted hozzá, illetve abban az országban kibocsájtott google play gift cardot. Vannak olyan országok (pl Németország) ahol paypalt is hozzáadhatsz.
Több payment profile-od lehet több országból. Arra kell figyelni, hogy ha megrendelsz egy szolgáltatást, akkor az az adott payment profile-hoz kötődik - tehát ha törlöd a paymet profile-t, akkor a szolgáltatás is törlődik!Szóval vettem egy $20 USA gift cardot paypal-on magamnak, és előfizettem egy év 100GB Google One-ra $19.99-ért (5.600.-Ft). Kíváncsi leszek mit tudnak a google expertek, meg jár hozzá "Google Play credits, special hotel pricing, and more".
A google play store országválasztás továbbra sem világos (azt írják évente csak egyszer lehet országot váltani). Bár nekem továbbra is mindegy ehhez az accounthoz, de majd megkérdezek egy expertet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- World of Warships
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)