Hirdetés
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mdonci
csendes tag
Sziasztok! A minap újratelepítettem a laptopom, és a programok telepítésekor elakadtam a legegyszerűbb telepítésénél, a Drive-nál. A probléma a következő: letöltöm a Drive honlapjáról a programot, elindítom a telepítést, de a régebbi telepítő helyett csak egy kis ablakot látok, ahol kiírja, épp mit csinál a telepítő. Telepítési helyet meg sem tudok adni, majd a telepítés végén kiírja, hogy sikeres volt az install. A számítógépen kerestem a mappáját, de semmit sem találtam. Az asztalra kirakja a Sheets, Docs ikonokat, de a Drive mappája nincs sehol. A Startképernyőn is megjelenik a Drive, de kattintásra elkezd tölteni, majd abbahagyja.
Az lenne a kérdés, hogy ez valami új hülyeség, vagy csak az én gépemen nem stimmel valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Horgász topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest