Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Megnéztem a telefonon, nálam már ott is csak Drive van, az 2.2-es android, a tablet pedig 2.3-as, szerintem inkább os függő lehet, hogy melyiken frissül az app. A funkcionalitásban azonban nincs különbség a kettő között, a felület is kb. ugyanaz, csak a drive-ba elméletileg bármi feltölthető
-
rtom
senior tag
Nos, némi kutakodás illetve fórumozást követően sikerült megtalálni a CountIf függvényt, ami ugyanazt az eredményt produkálja, mint a darabteli az excelben, használata:
COUNTIF(tartomány;kritérium)
További segítséget nyújthat a funkciólista.
Elkezdtem egy táblázatot az excel-nek megfelelő googledocs függvényekkel.
-
rtom
senior tag
A Google Docs használata
Gondolom többen is excel-ről érkeznek a google docs-ba, így szükség lehet egy ilyen topicra.
A jövőben akár érdemes lehetne egy google docs - excel függvény párosító táblázatot is összehozni.A problémám: a spreadsheets-ben a függvények között nem találom a magyar exceles "darabteli" függvény megfelelőjét.
Azért akarom a docs-ban kezelni, mert többen is hozzá kell férjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest