Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Megnéztem a telefonon, nálam már ott is csak Drive van, az 2.2-es android, a tablet pedig 2.3-as, szerintem inkább os függő lehet, hogy melyiken frissül az app. A funkcionalitásban azonban nincs különbség a kettő között, a felület is kb. ugyanaz, csak a drive-ba elméletileg bármi feltölthető
-
rtom
senior tag
Nos, némi kutakodás illetve fórumozást követően sikerült megtalálni a CountIf függvényt, ami ugyanazt az eredményt produkálja, mint a darabteli az excelben, használata:
COUNTIF(tartomány;kritérium)
További segítséget nyújthat a funkciólista.
Elkezdtem egy táblázatot az excel-nek megfelelő googledocs függvényekkel.
-
rtom
senior tag
A Google Docs használata
Gondolom többen is excel-ről érkeznek a google docs-ba, így szükség lehet egy ilyen topicra.
A jövőben akár érdemes lehetne egy google docs - excel függvény párosító táblázatot is összehozni.A problémám: a spreadsheets-ben a függvények között nem találom a magyar exceles "darabteli" függvény megfelelőjét.
Azért akarom a docs-ban kezelni, mert többen is hozzá kell férjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest