Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaXX81
tag
Volt egy bios frissítésem kb 1.5 hete, még akár ez miatt is lehet, bár külső hangkártyát használtam(asus xonar u5), viszont se azzal se az alaplapival (alc 887) nincs hang. Külső hangkártyánál nagyon új drivert nem tudok feltelepíteni mert a legfrissebb is 2015-ös, amit letöröltem ezek után mert hátha az kavart be de nem, mert az alaplapival is ugyanazt produkálja hiába próbálkoztam régebbi driverekkel. A hibajelenség pedig az hogy, chrome megnyit, videó elindít megy minden, majd elindítok 1 másik videót és már nincs hang illetőleg a hangkeverőnél se látszik hogy a chrome hangot játszik le. Chrome reinstall megvolt, többször is, revo uninstallert használok mert az a windows registryből is törli a dolgokat. Minden más programnál van hang illetve minden más böngészőnél is jó minden (edge, opera). Itt csak és kizárólag a chrome-nál van ez az anomália amit a mai napig nem tudtam orvosolni.

-
MaXX81
tag
Amúgy nincs senkinek ötlete erre?
-
MaXX81
tag
Na jólvan feladom...
1.audio driver frissítés 0 eredmény
2. chrome legyalulása mindenhonnan és újratelepítés 0 eredmény
Az edge-nél néztem a windows hangkeverőt mikor ment valami videó akkor ott lent is mutatta illetőleg mikor lehúztam a hangerőt (csak a böngészőnek) akkor is lehetett látni hogy a háttérben van hang ezt szürkén jelezte. A chrome-nál mikor elindítom a böngészőt és valami videót, van hang, mikor elindítok egy másik videót nincs hang és a hangkeverőnél se mozdul ki a csík tehát mintha nem kapna jelet de miért? mi történik mikor másodjára indítok el egy videót hogy elnémul?
Jelenleg úgy tudom kezelni a helyzetet hogy vagy bezárom a chrome-ot majd megnyitom és 1 videót normálisan megtudok nézni vagy használom az edge-t... -
MaXX81
tag
-
MaXX81
tag
válasz
HunChaos
üzenetére
Hello, Font Rendering Enhancer
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest