Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
Otthon szépen elmentettem rengeteg könyvjelzőt, meg mappákba rendeztem a könyvjelzősávban őket. Most új munkahelyem lett és ezeket szeretném a Chrommal szinkronizálni, hogy az otthoni könyvjelzők és a sáv ugyan úgy jelenjen meg. Telómban a mappák megjelennek, de munkahelyen valahogy nem sikerül a könyvjelzősávba beszinkronizálni a dolgokat.
Van erre lehetőség?Köszi!

-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a Chrome nem akar bejelentkezni...
Tehát beállítások->beállítások és ott a bejelentkezés kis gombra ha rákattintok, akkor csak pörög a windows kerék majd eltűnik a kis kerék és nem történik semmi.....Ezzel az a baj, hogy az elmentett lapok, beállítások, bővítmények és egyéb, nem jön ugye vissza, amit már felépítettem pár év alatt....
Win10 EDU jogtiszta....csak nálam nem megy, családban másik két gépen ugyan ez a rendszer, ott hibátlan....
Próbáltam régi verziós Chrome-ot, ott be tudok jelentkezni, de azonnal lefrissíti magát az újra és akkor automatán kijelentkeztet....Ismert hiba? tudtok rá valami gyógymódot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest