- Apple MacBook
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szigorúan szvsz: 1) a programok nagy része SDK kód hívás amiből igen sok takar natív kód hívást, ezek a lib-ek pedig így is úgy is betöltődnek. Az alkalmazások külön memória igénye így szerintem relatíve kicsi (bár emulátoron ezt még nem néztem meg, csak tipp). Játékoknál maximum a sok adatfájl, textúra lehet a meghatározó, de ezekből az épp használatban lévőeket valószínűleg az OpenGL betölti a dedikált videó memóriába, ha van ilyen 2) Másolom az SDK -ból: "Each process has its own Java virtual machine (VM), so application code runs in isolation from the code of all other applications." [link] Pont ez a lényeg hogy mivel saját process -ben futnak, ki tudja használni a platform a Linux kernel folyamat izolációját (minden progi unique user ID -vel fut) és így nem kellett egy újabb biztonsági réteget betervezniük. 3) Szerintem ha egy progi jól van megírva akkor a GC relatíve ritkán fut, ha pedig memória szivárgás van (objektum referenciák bennragadtak) akkor már úgy is mindegy, előbb-utóbb úgy is elfogy a memória, előtte persze küzd egy jót a GC fokozatosan leölve az alkalmazást.
Max. a játék folyamatosságát befolyásolja a GC, nem tudom hogyan van megoldva a Dalvik -ban, de tippre külön szálban, alacsony prioritással kerül rá sor x% threshold limit elérése után.Azért vonok párhuzamot az asztali JVM és az Android Dalvik JVM -je között, mert hasonló optimalizálási úton fog ez is végigmenni. Hotspot fordító ugyanígy nem volt az első JRE -kben. A Google -nak meg van az az előnye hogy tanulhat az asztali Java fejlesztéseiből és kapásból egy hatékony javítást tud rajta eszközölni.
Mindezek ellenére tény hogy az Android -os Java jelenlegi állapotában nem nagy teljesítményű játékra termett, ezt a Google I/O -n is elmondta az egyik játéktervező aki egy platform játékot demonstrált első körben. De jön még kutyára teherautó

Aktív témák
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Max. a játék folyamatosságát befolyásolja a GC, nem tudom hogyan van megoldva a Dalvik -ban, de tippre külön szálban, alacsony prioritással kerül rá sor x% threshold limit elérése után.