- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeron
tag
Sziasztok!
Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam egyértelmű választ ezért a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni.
Szeretnék bejegyeztetni egy saját domaint, amit Google-ön belül használnék.
Az a fajta megoldás nem érdekel, hogy regisztráljak egy ingyenes Google fiókot egy @gmail.com címmel, majd a beállításokból POP3 vagy IMAP segítségével kérjem le és küldjem el a domainhez tartozó leveleket. Ezt nyilván most is meg tudnám csinálni, ha a domain mellé lenne "hagyományos" email szolgáltatásom/tárhelyem is.
Tehát magával a nev@domain.hu címmel szeretnék bejelentkezni a mail.google.com-ra és használni a levelezés, a Naptár, a Tasks, a Docs, a Sheets, a Drive, a Photos, stb szolgáltatásokat. Úgy tudom ezt a G Suite-vel lehet megoldani.
Az MX rekordok átállítása nem probléma, engem csak a Google oldaláról érdekelne a dolog, hogy hogyan lehetne összehozni. Mi ennek a pontos menete, van-e valakinek ezzel tapasztalata, stb.
Ja és ha tudtok megbízható domain regisztrátort (.hu domainhez), akivel a fenti megoldást össze lehet hozni azt is írjátok le légyszi. Vagy akár olyan szolgáltatót, aki kompletten intézi ezt nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged