- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheCompany
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy egy emailt akarok küldeni és mindig visszadobja a gmail-es akkontom, céges e-mailről van szó, erre hivatkozik a gmail!
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 Spam email. Email Session ID: {4DD352F2-1000B-C6001FAC-7B6} (state 18).
Ha kicserélem a hálókártyát az internetmegosztós gépen, akkor egy darabig minden jó, megy az e-mail mindenhová, aztán eltelik 3-4 óra és megint visszadobja!
Egyébként háttérinfó, hogy UPC-s kábelnet van a cégnél, és modemből egy PC-re megy, ami szétosztja az egész gyárba a netet mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Ha otthonról próbálok küldeni akkor elmegy a mail, ha stick-en küldöm ugyanarról a gépről akkor is elmegy, nem tudom milyen informatikai anomáliáról van szó, de már kezd kiakasztani egy kicsit, vírusírtóztam minden gépet, de semmi se változott, UPC-vel is beszéltem, ott sincsen semmi probléma, jah és a cég informatikusával is beszéltem, akihez az email-t akarjuk küldeni, elvileg ott sem változott semmi! remélem itt valaki találkozott már ilyen problémával, és tud valami ötletet adni, hogy mit lehetne csinálni!
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kés topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged