Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem a nagy szövetségeknek van leginkább jóságuk...mert visszatartó erő lehet ha van a szövetségében magas szintű.
Ezt kifejtem, mert elég zavaros (fáradt vagyok mint ló
)
Szal én úgy csinálom hogy kilistáztam a toplistából magamnak a 6 szintű karaktereket, azok közül is azokat akik viszonylag gyengék, és őket arénázom ha van időm (az arénalistánál nekem többet ér a TP).
Viszont akik egy szövetséghez tartoznak azokat megnéztem, és ha van 8-9 szintű akkor töröltem az arcot a halállistámról.
Viszont ahol gyengék voltak a tagok, akkor még azok közül is beválasztottam párat.
Szal szerintem a nagy szövetség sokkal jobb mint alakítani egyet kicsinek.
Piacolni nem egyszerű, kicsit zagyva a rendszer, én hogy ne kelljen lapozgatni állandóan. Rákeresek a tárgyra név szerint megadva, ott kilástázom ár szerint, és belövöm egy jó árra az én eladni szánt cuccomat.
Venni is szinte csak a piacon....eleinte fejlesztett cuccot, később már sztem jobban megéri csak az alapot venni, és beleilleszteni a fejlesztést (pl. +14 páncél..stb)
A kocsmárosnál sztem érdemesebb a nehéz küldetéseket választani, mivel jó soká tart...valszeg hamarabb elfogy az expedíciós pont (ha olyanok a küldetések..ölj meg 3őrt mondjuk).
Kajákat is kell venni, buff piákat is érdemes neccesebb arénázáshoz..a TP mindenek felett
..és a szövetségbe pénzt adni..jattolok is most 300aranyat..
szerk: látom fejlődtünk is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)