Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Csak az a gond vele, hogy tele van a piac (meg a t*köm is) a sok hamisítvánnyal, és megijedtem, hogy már a szaküzletekben is megjelentek. :((( Csak ez az ami nem tetszett. Mert ha ez így lenne, akkor sem az zavarna, hogy lejön a felirat, meg hogy nem szép (a ventillátortól úgysem látszik), hanem hogy az eredeti TALÁN még jobban hűte, a venillátora még tovább bírná, és azt kaptam a pénzemért, amit eredetileg szerettem volna.
Egyébként a PH teszten valami olyasmit olvastam, hogy a bordák végei meg vannak hajtva. Na én ilyet nem tapasztaltam az enyémen... :(
Ki fogom próbálni, ha találok rá valami kisiparost (fémgőzölő), hogy felpolírozom tükrösre, és az egészet befutattom aranyfüsttel. Ha Jó Áron meg tudja csinálni.
Az arany a legjobb hővezető, kíváncsi vagyok, mennyit számít, ha egy pillanat alatt szétdobja a hőt a felületen.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest