Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Csak az a gond vele, hogy tele van a piac (meg a t*köm is) a sok hamisítvánnyal, és megijedtem, hogy már a szaküzletekben is megjelentek. :((( Csak ez az ami nem tetszett. Mert ha ez így lenne, akkor sem az zavarna, hogy lejön a felirat, meg hogy nem szép (a ventillátortól úgysem látszik), hanem hogy az eredeti TALÁN még jobban hűte, a venillátora még tovább bírná, és azt kaptam a pénzemért, amit eredetileg szerettem volna.
Egyébként a PH teszten valami olyasmit olvastam, hogy a bordák végei meg vannak hajtva. Na én ilyet nem tapasztaltam az enyémen... :(
Ki fogom próbálni, ha találok rá valami kisiparost (fémgőzölő), hogy felpolírozom tükrösre, és az egészet befutattom aranyfüsttel. Ha Jó Áron meg tudja csinálni.
Az arany a legjobb hővezető, kíváncsi vagyok, mennyit számít, ha egy pillanat alatt szétdobja a hőt a felületen.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest