Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Mixa
tag
Üdv Mindenki!
Cél: halkítás!
tehát elmentem a Mc-ba és vettem egy Glacialtech 2450 Light hűtőt a procira és egy 12cm-es Coolink Green rendszerhűtőt. A 12-centis elvileg 22.3 a CPU pedig 20dB hangos. Szó mi szó beszereltem, bekapcsolom a gépet és még mindig hangos a cucc. Persze a mobile RACK. Kihúzom a 4centis coolereket a mobilerackből és újraélesztés. Alig hallani valamit, de még mindig ''hangos''. DE a gyári AMD hűtőnél sokkal de sokkal halkabb. Nagyon csöndes. Viszont amikor a hőmérsékletet néztem, kitágult pupillával és felállő hajjal a földet fogva, nos kicsit hídba ereszkedtem. 47,48..52C??? Na ez így nem mehet, most fölötte van a már említett 12cm-es hűtő. Így most netezés és Winamp mellett 42-44. Ezzel már meg vagyok elégedve. Főleg, hogy ha kicserélem a tápban is a coolert egy halkabbra. Sikerült elérnem, hogy a CDromon/írón kívül a winchester legyen a leghangosabb a gépben.
a Glacialtech néhány adata: A Silent Breeze 462 tovább fejlesztett változata és kb. 25%-al olcsóbb is nála. Legalábbis Én kb.3500Ft-ért vettem a 2450 Lightot. S a SB 462-t pedig 4000Frt fölött láttam mindenhol.
AMD XP2800+ (1.4Ghz)-ig ajánlott
a borda alumínium vagy ahhoz hasonló fémből van
a cooler rajta 7x7x2,5 cm-es és 2200 +/- 10%-ot forog
CFM-ben 21-et levegőegységet szállít ez is 10%-os kilengéssel
és a legfontosabb, amiért megvettem elvileg 20dB hangos
(valamint 3-5év garansia, de az majd kiderül, reméljük nem fog)
Ha majd normálisan leteszteltem ezt a hűtőt, 3DMark, terhelés, normál stb állapotban akkor tudok többet mondani, annak akit esetleg érdekelne.
CSAK azért bátorkodtam nyitni egy fórumot mivel a neten keresve 1-2 boltban láttam csak ezt a hűtőt és fórum topicot sem láttam.
na ciamiao, üdv Mixa
Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest