- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Aktív témák
-
Mixa
tag
Üdv Mindenki!
Cél: halkítás!
tehát elmentem a Mc-ba és vettem egy Glacialtech 2450 Light hűtőt a procira és egy 12cm-es Coolink Green rendszerhűtőt. A 12-centis elvileg 22.3 a CPU pedig 20dB hangos. Szó mi szó beszereltem, bekapcsolom a gépet és még mindig hangos a cucc. Persze a mobile RACK. Kihúzom a 4centis coolereket a mobilerackből és újraélesztés. Alig hallani valamit, de még mindig ''hangos''. DE a gyári AMD hűtőnél sokkal de sokkal halkabb. Nagyon csöndes. Viszont amikor a hőmérsékletet néztem, kitágult pupillával és felállő hajjal a földet fogva, nos kicsit hídba ereszkedtem. 47,48..52C??? Na ez így nem mehet, most fölötte van a már említett 12cm-es hűtő. Így most netezés és Winamp mellett 42-44. Ezzel már meg vagyok elégedve. Főleg, hogy ha kicserélem a tápban is a coolert egy halkabbra. Sikerült elérnem, hogy a CDromon/írón kívül a winchester legyen a leghangosabb a gépben.
a Glacialtech néhány adata: A Silent Breeze 462 tovább fejlesztett változata és kb. 25%-al olcsóbb is nála. Legalábbis Én kb.3500Ft-ért vettem a 2450 Lightot. S a SB 462-t pedig 4000Frt fölött láttam mindenhol.
AMD XP2800+ (1.4Ghz)-ig ajánlott
a borda alumínium vagy ahhoz hasonló fémből van
a cooler rajta 7x7x2,5 cm-es és 2200 +/- 10%-ot forog
CFM-ben 21-et levegőegységet szállít ez is 10%-os kilengéssel
és a legfontosabb, amiért megvettem elvileg 20dB hangos
(valamint 3-5év garansia, de az majd kiderül, reméljük nem fog)
Ha majd normálisan leteszteltem ezt a hűtőt, 3DMark, terhelés, normál stb állapotban akkor tudok többet mondani, annak akit esetleg érdekelne.
CSAK azért bátorkodtam nyitni egy fórumot mivel a neten keresve 1-2 boltban láttam csak ezt a hűtőt és fórum topicot sem láttam.
na ciamiao, üdv Mixa
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest