Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
válasz
Alexios
üzenetére
Köszi a tippet, megnéztem most, sajnos nem elérhető ott, amit kinéztem, még átgondolom akkor. Vagy más módja is van, pl. ha írok nekik mi kellene?
kemotox: Lett valami a tavalyi MIDI Controller projektből? Én elengedtem a dolgot utána, majd egyszer később talán.
"Helyette" ma váltottam le a 13 éves Behringer GM108-am, erre a Boss Katana Mini-re és azt kell mondjam, nagyon jó cucc.

-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Thomann-hoz szokott lenni esetleg ingyen/kedvezményes szállítás kupon? Vagy bármi kupon?
-
Lavar
aktív tag
válasz
Berreh
üzenetére
Ma sikerült megvenni és játszottam pár órát. Nagyon klassz készülék, kisebb, mint amire számítottam. Csak 50 gyári patch volt benne, a maradékot törölte az előző tulaj, de szerencsére előtudtam hozni őket egy gyári visszaállítással. A szoftverben állíthatóság talán a legjobb része az egésznek, úgyhogy megérte.
-
Lavar
aktív tag
válasz
Berreh
üzenetére
Köszönöm a válaszod, az elején elsiklottam felette, hogy usbről is tölt, azt hittem csak fw frissítésre van, így viszont szuper, mert így meg is van, hogy honnan veszem meg.
6,3-3,5 átalakítom van, ez elvileg nem lesz gond. Remélem honlap el tudok menni érte.
Köszi a linket is, ezek a G1 Four patchek kompatibilisek a G1on-nal is?
-
Lavar
aktív tag
Zoom G1on-t szeretnék venni használtan. Kell hozzá az erősítőm? Vagy használhatom a PC hangfalával? Úgy nagyon kényelmes lenne.
Van itt valakinek a topicból egyébként, még mindig jó cucc?
Az utódja G1 Four-t néztem még, vagy van ez a Mooer PE100, ami itt van a közeli hangszerboltban, de igazából egyikért sem adnék ki annyit. Max. 15k.
Még azon gondolkozom, hogy 3 ezerért adaptert érdemes beszerezni, ha úgysem minden nap játszom? Honlap szerint ~20 órát kibír elemmel, az meg van itthon bőven, de végülis csak egyszer kell megvenni a töltőt..
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
[link] erről az Epiről mi a véleményetek? Ajánlható gitár ebben a kategóriában? -
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
[link] egy ilyen gitárom van, 2008-ban vettem újonnan, nem hirdetni szeretném, csupán megkérdezni, hogy ha úgy adódik, hogy el szeretném adni, mennyiért tudnám szerintetek?
Én 30 körül gondoltam, voltam egy üzletben felújítani (nyakbeállítás, új húrok, bund tisztítás) egy tízesért, és azt beleszámolva megkérdeztem őket is, azt mondták ez reális ár lehet érte, ha feladom, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
szerk.: Meg van egy Behringer V-Tone GM108-am is, a gitár mellé vettem anno azt is 2008-ban, azt meg egy tízesre saccolom maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a gitárt is erősen hanyagoltam az elmúlt időkben, csak mostanában gondoltam, hogy elkezdek vele megint játszadozni.