-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz Eastman #20794 üzenetére
Olvastam már korábban is, hogy te nagyon ellenére vagy a taboknak
Nekem azért szimpatikusak, mert Guitar heros multamról lévén szó, elég egyszerű és lényegretörő volt ezt tanulni. Gyakorlatialg 0 tanulás volt, ránézésre ment a dolog. Továbbá könnyen jegyzek meg számokat is, ami itt előny.
De értem mire gondolsz! És igazad is van. Csak én azt a részét nem élvezem a dolognak. Az akkord részeket különösen rühellem, unalmasnak tartom. "pedig azokat is kell tudni, ha teljes számot akarsz játszani" - igen, de engem jobban érdekelnek a fogós riffek. Azokat élvezem, ezért azokat játszom!Mégegy érv a tab mellett: nem kellett tanulni semmit, mint az akkordoknál, hogy melyik mi/mi a neve/ hol kell lefogni. A gitárt én kikapcsolódásra vettem, és jelenleg még olyan dolgokat csinálok vele csak, amiket szeretek, és nem "kötelességek". De előbb-utóbb eljön az az idő, hogy komolyabban álljak a dologhoz, és megtanulom ezeket. Most viszont jó, ha napi 20 perc jut gitárra, és akkor inkább a kedvenc dalaim riffjét játszom rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest