Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szebusztok!
GIMP 2.8.22-használok. Teljesen analfabéta vagyok hozzá, gyakorlatilag animált gif képeket csinálok vele fotósorozatokból, semmi mást.
Most megesett velem, hogy a fotózás közben nem tudtam stabilan állni, csúszkált a lábam. Bármilyen jó is az obinak a stabija 150 mm-en lövöldöztem, így eléggé "ugrál" a gif. Van valami olyan lehetőség, a gimpben, hogy minden képen kijelölök egy referencia pontot és ezen referencia pontok alapján "egymásra igazítja" a képeket és megvágja, hogy minden kocka teljesen ki legyen töltve?
Elvileg be van töltve minden képkocka egy külön rétegbe, innen szoktam átméretezni és exportálni.
Köszönöm szépen a segítséget.

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest